Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Super hyggelig butik med Dametøj centralt på østerbro - til hurtig overtagelse

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Fuldstændig nyistandsat i april 2017

Ny istandsat dametøjs-butik sælges grundet anden prioritet.
Meget charmerende og yderst velholdt butik med optimal beliggenhed i det centrale Østerbro i gå afstand fra søerne, trianglen og parken. Der har været tøjbutik i over 5 år.

Butikken er nyrenoveret og fremstår let, overskuelig med sans for detaljer. Selve ejendommen er lige ved at være færdig med ny smuk facade. Pt sælges dametøj til piger/damer i alderen 18-59. Butikken har en lav husleje på ca 9150 for 75 m2 høj Kælder. Butikken er etableret med flotte gamle glaslofter, i stort salgsforlokale , et mindre salgslokale, prøverum, kontor og køkken/lager. Butikken kan overtages med eller uden lager.
Her er dagligt meget trafik fra kørende og gående og med butikkens smukke facade og store udstillingsvinduer er der gode muligheder for eksponering.

Nuværende butiksnavn medfølger ikke - ved overtagelse af varelageret er prisen 550.000 kr, ingen varer er over 1½ måned gammel. Overtagelse af varelager intet krav. Varerne er fra Paris, London , Ichi, Infront , Cream etc. Alt inventar medfølger undtagen 2 lamper med logo, kasseapparat, stereoanlæg samt 4 løse tøjstativer.
Oplagt til fortsættelse indenfor samme branche. Hvis anden branche skal dette godkendes af ejendommen. Ikke tilladelse til mad eller brancher med lugtgener. Der er afståelsesret på lejemålet

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2062

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
27991

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-06-2017
Udbudspris 350.000 DKK