Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nyt og innovativt koncept! Høj troværdiged samt unikke produkter.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Vi har valgt at sælge vores Webshop, som specialiserer sig i innovative og nytænkende produkter. Vi besidder en stor kundebase, høj troværdighed samt et nytænkende koncept.Virksomheden blev etableret i 2014 og har siden hen oplevet en stor vækst.

Virksomheden har præsteret en stigende vækst i omsætningen og har omsat for 1.2million siden marts måned. Forventes at omsætte for 2 millioner om året, med et fornuftigt overskud mellem 200-400.000 kr. Omsætningen er fordelt på 3290 b-2-c ordrer med en gennemsnitlig ordreværdi på 349kr .

Konceptet: Denne webshop er den perfekte platform for nye og innovative produkter. Med sit brede sortiment er det nemt at tilpasse de produkter du ønsker inden for beauty, bolig, elektronik og bil.

SEO/Adwords: Virksomheden har fået lavet en helt del SEO arbejde af dygtige virksomheder i en længere perioder. Dette har medført en stigende omsætning samt en helt del organisk trafik. Derudover har virksomheden fået en professionel opsætning af Google Shopping som løbende opdatere priser og nye produkter.

80% af de besøgende er nye kunder hvor de sidste 20% er tilbagevendende kunder. Siden har mellem 30-50.000 sessioner om måneden. Konverteringsraten ligger typisk mellem 2-4%

Derudover eksisterer virksomheden også på det svenske samt britiske marked med separate sider, domæner som er oversat. Begge sider har trafik og salg men der er massere af mulighed for forbedring.

Varelager på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1361

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
26929

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-11-2016
Udbudspris 195.000 DKK