Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 995.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Danmarks første gelateria med frisklavede italienske ispinde

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce
Kan finansieres med kr. 200.000 i udbetaling

Vi har efter længere tids overvejelse besluttet at sælge vores unikke isbutik. Vi driver også andre virksomheder og har besluttet, at vi ikke mere kan overkomme også at skulle drive denne, hvis det skal gøres ordentligt.

Isbutikken producerer og sælger hver dag i forår, sommer og eftersommer samt jul og nytår frisklavede italienske ispinde - lavet helt fra bunden. Med kærlighed til den gode råvare, italiensk is og håndværket. Konceptet og butikken har eksisteret siden 2013 og ligger på et hyggeligt lille torv ud til Østerbrogade og tæt ved Fælledparken, Parken og Trianglen på Østerbro.

Vi har fra starten fået exceptionel stor opmærksomhed fra både internationale samt landsdækkende danske medier, bloggere, kunder og diverse mad- og modeblade. Og navnet står i dag som et kendt og stærkt brand. Vi har fra starten været dagligt aktive på facebook og instagram og har efterhånden fået en trofast følgerskare. På facebook har vi cirka 5.600 følgere og på instagram cirka 6.800. I lokalmiljøet på Østerbro er det vores indtryk, at vi er en meget afholdt del af udbuddet. Vi får i øvrigt løbende henvendelser fra særdeles interessante samarbejdspartnere af de helt store – specielt én er meget interessant. Vi har af praktiske årsager ikke været i stand til at imødekomme ønsket fra kontakten, men du får naturligvis oplysningen om hvem og hvordan ved køb, så du selv kan forfølge de eventuelle muligheder, der ligger der.

Salget skal ses som et salg af et meget stærkt brand og gennemført koncept, der – hvis det drives dygtigt og med kærlighed – kan blive til meget mere end blot én butik.

Butikken består af butik og et mindre produktionslokale med alle de maskiner, ispindeforme etc. der kræves for dagligt at kunne lave italienske ispinde. Der er tilknyttet et non-food lagerlokale i kælderen. Maskineriet kan desuden bruges til fx fremstilling af islagkager. Alt i alt et færdigt koncept.

Fremvisning søndag den 19. februar fra 12.00-13.00. Butikken er ikke i drift på det tidspunkt, men vi vil være til stede, så du kan besigtige. OBS! OBS! OBS! Da vi allerede er langt med interesserede købere, er de to sidste og tidligere annoncerede Åbne Huse aflyst.

Der skal påregnes en uddannelsestur til Italien – kontakt til en af italiens dygtigste ispinde-mestre haves og udleveres ved salg.

Vi vil stå til rådighed med råd og vejledning i de første par måneder, hvis det ønskes. Desuden vil al markedsføringmateriale etc. blive overleveret i redigerbare dokumenter (InDesign). Fb-konto, Instagram-konto samt hjemmeside vil naturligvis også blive overdraget ifm. salg.

Brand-navnet er varemærkebeskyttet og dette vil naturligvis indgå i salget.

Iflg. lejekontrakten MÅ lokalerne IKKE bruges til andre formål end salg af is, kaffe etc. Lokalerne må fx ikke bruges til pizzabar el. lignende. Der må påregnes, at du som køber skal aftale diverse forhold med udlejer ift. videre drift. Udlejer bor selv i ejendommen.

Pris: 995.000

Kan finansieres med kr. 200.000 i udbetaling.

Udbetaling kr. 200.000.

Restkøbeprisen finansieres via et 5% pantebrev på kr. 795.000. Forretningen kan drives hele året, men der skal kun betales ydelse på pantebrevet i højsæsonen (5 måneder).

Forretningen egner sig bedst til dig, der selv ønsker at være Københavns bedste ispinde-mester. I sæsonen vil du have brug for hjælp af 3-5 timelønnede afhængigt af, hvordan du ønsker at køre det.

Udover den kontante købesum på kr. 200.000 vil en driftskapital på ca. kr. 100.000 være godt, men hvis du overtager forretningen fra maj måned, vil du tjene penge fra dag ét.

Maskiner og inventar har nogle år på bagen – og det må påregnes, at der kan være ting, der får brug for reparation i løbet af en sæson. Præcis status på maskinerne kendes desværre ikke.

Kun seriøse henvendelser, tak

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
14132

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
27343

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-02-2017
Udbudspris 995.000 DKK