Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Blomsterbutik med attraktiv beliggenhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

En velkonsolideret butik med en stor og loyal kundekreds, som rækker langt uden for Jelling, og derudover er der et tæt og velfungerende samarbejde med områdets kirker og bedemænd i forhold til begravelsesforretninger.

Der er korttidsparkering lige foran butikken og derudover to store parkeringspladser et minuts gang fra butikken. Forsiden af butikken vender over mod område, hvor mange turister færdes dagligt, og på bagsiden, hvor der også er indgang, er der etableret en hyggelig gårdhave.

Sortimentet består i øjeblikket af blomster, planter, kaktusser, interiør, delikatesser og smykker, og butikken er ikke medlem af en indkøbsforening.

Siden etableringen i 2007 har butikken holdt til i lejede lokaler på 103 kvm – og lejemålet kan overtages ved indgåelse af nye lejekontrakt med udlejer. Butikken sælges på grund af en arbejdsskade i håndleddet.
Prisen er inklusiv inventar ude som inde, goodwill, varevogn, hjemmeside, dankortterminal, kasseapparat, Facebook-profil med mere end 2000 følgere, Instagram-profil med små 900 følgere.
Prisen er eksklusiv varelager.

Omsætning: 2015: 2.500.000 DKK






Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1732

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
26399

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
04-08-2016
Udbudspris 250.000 DKK