Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 0 - 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med potentiale i en stigende populær niche

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
SEO optimeret

Jeg ønsker at sælge en webshop, der har fokus på at sælge Matcha te og tilbehør. Mit årsag til salg er manglende tid og overskud. Matcha er en niche med stigende interesse, og de fleste produkter har 5 stjernet anmeldelser.

Årsagen til den stigende interesse er vores travle hverdag. Matcha te giver en energiboost, der kan vare op til 6 timer, øger ens koncentration, og er spæk fyldt med vitaminer og antioxidanter, hvilket gør den utrolig sund. (Sundhed er også en niche med stigende popularitet)

Hjemmesiden er SEO optimeret, og benytter platformen Shopify. Hjemmesiden har adskellige artikler, der beskriver fordelene ved at drikke Matcha te, samt promovere produkterne. Jeg har adskellige billeder liggende af produkterne, og reklame billeder der kan benyttes.

Jeg har et lager på omkring 2 kg te, omkring 90 bambusbøtter, og 11 startsæt, der indeholder de nødvendige materialer for at komme igang.

Det er muligt, at konventere det til en dropshipping virksomhed, jeg ønskede blot at have produkterne fysisk. Jeg kan stå for at sende de resterende fysiske produkter gratis, hvis fragten er betalt.

Ved køb vil jeg give link til leverandører, samt alternativer, hvis det skulle blive nødvendigt. Jeg har endvidere en liste med emner til artikler til produktet.

Der medfølger én mail, der er bundet til virksomheden, som kan ændres, og der er mulighed for at tilføje flere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1327

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
27235

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
14-01-2017
Udbudspris 0 - 50.000 DKK