Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Agenturer i fødevareemballage

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Udlandet
Gem annonce

Agenturer tilbydes på banebrydende og patenteret danskudviklet fødevareemballage, som er på vej ud i markedet for fuld kraft. Produktet sælger flot - og vi er fokuseret på det internationale marked.

Da verden er stor - og vor virksomhed er lille, vælger vi at tilbyde agenturer til interesserede og idealistiske salgsfolk / virksomheder med erfaring i internationalt salg.

Agenten/Virksomheden varetager selv alle processer, udover produktion som naturligvis udføres i Danmark. Således vil agenten/virksomheden selv indestå for al marketing, salg og distribution, og efterfølgende fakturering mv. Altså helt selvstændig virksomhed, hvor det gælder om at finde kunderne, som der er rigtig mange af.

Kapitalbehov minimum 100.000 € (DKK 750.000), for hvilket man opnår agenturet i det aftalte land/område i en nærmere defineret periode, samt en nærmere specificeret lagerbeholdning af hver model i serien.

Kort fortalt er der tale om en engangs-emballage, som løser en række tekniske og praktiske udfordringer som takeaway-branchen har kæmpet med i mange år – og som samtidig er super hygiejnisk. Kunderne skal ikke lære at bruge produktet – og det er en kæmpe fordel.

Nærmere detaljer gives naturligvis.

Varelager på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1550

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
18755

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
10-04-2014
Udbudspris 500.000 - 1.000.000 DKK