Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop til autobranchen

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Moderne webshop inden for visse tilbehør til biler og bilbranchen generelt.
Der er gjort et KÆMPE forarbejde for at få bygget shoppen op, samlet data osv.
Shoppen er nu klar til at blive udnyttet optimalt. Da jeg ikke selv har tiden til at få skubbet projektet helt udover kanten, så sælger jeg derfor til en som har. Jeg vil derfor heller ikke sælge til hvem som helst, da der er lagt så meget arbejde bag om det. Jeg kan sagtens være interesseret i kun at sælge 50% procent, hvis en god samarbejdspartner viser sig, Vi har testet shoppen af de sidste 6 måneder blot ved brug af google adwords. Her har været en omsætning på 210.000,- med et overskud på 75.000,-
Alt foregår via dropshipping, så minimalt arbejde, da man ikke selv står for at pakke og sende.
Shoppen er oversat til flere sprog, så kan nemt udvides til andre lande.
Shoppen sælger både til private og erhverv.
Kæmpe kundekartotek på over 10.000 erhvervs kunder medfølger. Opsat med mailchimp, så man kan nå ud til alle med et enkelt klik.
Sælges pga. af fokus på anden forretning, så har ikke tiden til at udnytte potentialet.
Kontakt mig for yderligere information eller spørgsmål. OBS: Jeg udlevere ikke domæne før længere henne i processen, så ingen grund til at kontakte mig blot for at spørge om dette.

Produktet

Shoppen er pt. bygget om omkring anhængertræk. Omsætning er ALENE lavet på anhængertræk. Vi samarbejder med Europas største leverandører inden for dette, så vi har adgang til de bedste varer. Udover anhængertræk har vi skibokse, tagbokse, tagbøjler, måttesæt, tilbehør til anhængertræk og lastholdere, cykelholdere, kano og kajak holdere, batteriladere, sikkerhedsudstyr, værkstedstilbehør, kemi produkter, bilplejeprodukter osv. Inden for alle disse produkter er der også masser af tilbehørs ting. Det her er overordnet hvad vi sælger. Det er nemt at bygge mere på, hvis man ønsker dette.

Markedet

Det er et marked som aldrig vil forgå. Det tilbehør og produkter vi sælger vil altid følge udviklingen og blive opdateret og produceret til nye biler.
Der er et kæmpe potentiale og ikke de store seriøse konkurrenter. Der er andre, der sælger samme produkter som os, men ikke med så stort et udvalg, og slet ikke til samme priser som vi kan sælge til.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10066

Sælger kontaktet:
78

Følger annoncen:
36

Annonce id-nummer:
26634

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-09-2016
Udbudspris 150.000 DKK