Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nye kunder og App til din virksomhed? samarbejdsaftale ønskes

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Innovativ app baseret på et booking system og information omkring priser, kontaktinformationer, produktinformationer, hvad man ønsker der er relevant for ens virksomhed og for ens kunder er blevet produceret gennem vores samarbejdspartner.

Vi ønsker et samarbejde med en virksomhed, som ønsker at samarbejde med vores virksomhed, som udfører autoreparationer og bilsalg.

Hvis du fx. klargører biler, har vaskehal, har bilforretning, har undervognbehandling virksomhed, synshal, andet relevant inden for faget, og godt kunne tænke dig flere kunder?

Se her vi uddeler vores min 200 kunder via fordelskoncept til din virksomhed. Her fremsender vi nyhedsbreve to gange om året fast, annoncere for dem, samt for din app, som kan være en platform for din forretning i fremtiden. Vi kan også skræddersy en løsning med en app og flere kunder til dig. Der er altid plads til et møde omkring dette.

Forretningen koster 100.000 kr 1. år inkl. app og min. 200 fordelskunder
Fordelskunderne er gode kunder og dette kartotek er stigende, da der hele tiden er flere der tilmelder sig via vores virksomhed.

2 år koster det 10.000,- i kvartalet. indtil du ønsker samarbejdet. Pris er for hosting og for annoncer via nyhedbrev 2 gange årligt.

Samarbejdet er bindende 1 år af gangen.

Jeg håber det gav lidt inspiration, kontakt mig hvis der skulle være noget du ligger inde med og evt. hvis du ser et evt. samarbejde

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1899

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
24342

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
09-08-2015
Udbudspris 100.000 DKK