Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Selskab med Ready-To-Market smertelindrende produkt med Proof of Concept

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Generationsskifte, kapitalforhold og andre private forhold gør at ejerne og produktets udvikler ønsket at frasælge alle rettigheder til en egnet køber der har kompetencer til at markedsføre og sælge produktet både i Danmark og Internationalt.

Produktet er en videreudvikling af en smertelindrende pen der via TNS impulser straks påbegynder en lindringsproces. Forgængeren til dette produkt har ifølge ikke-verificerede kilder solgt mere end 3 mio. enheder over en ca. 10 årig periode. Produktet er færdigudviklet og klar til at føre til markedet. Produktet adskiller sig væsentligt fra tidligere pen og fra konkurrenter i brugermåden. Den er i en vis udstrækning patentbeskyttet.

Der har manglet produktudvikling i industrien over de senere år, hvorfor der nu er en signifikant mulighed for at overtage betydelige markedsandele inden for en kort periode.

Produktet som afventer klinisk dokumentation (ikke udfordrende) er klar til markedet, der er lavet leverandøraftale med gunstige betingelser og der er præliminære indikationer på at produktet vil blive modtaget varmt af markedet.

Yderligere informationer kan rekvireres efter aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1316

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
18701

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
31-03-2014
Udbudspris 2.000.000 DKK