Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 250.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg af CrossFit Sønderborg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Jeg skriver som ejer af CrossFit Sønderborg, for at høre om i kunne være interesseret i at købe mit center beliggende i Sønderborg. Det er startet i november 2012, og der kommer hele tiden nye medlemmer til.

Centerets lokaler er centralt beliggende i byen, med en særdeles fordelagtig husleje, og lokalet er på 280kvm + 40 kvm lounge.

Der er låsesystem, så medlemmerne kan træne 24/7. Desuden er der evt. mulighed for at udvide det til dobbelt størrelse. Når der er godt vejr, kan man træne udenfor på den relativt store parkeringsplads, hvor der er rig mulighed for parkering til medlemmerne.

Alt centerets udstyr er fra Rogue Fitness, så det er af bedste kvalitet! Der vil medfølge en meget velfungerende hjemmeside, hvor der er bookingsystem som bruges til tilmelding på diverse hold. Generelt er centeret meget velfungerende især socialt, og folk er altid klar på at give en hjælpende hånd. Centeret vil kunne købes for 250.000kr. Hvis det har vakt jeres interesse, er i meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Mvh
Bjarke Lorenzen
CrossFit Sønderborg
29 33 85 52
[email protected]

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2658

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
20918

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-10-2014
Udbudspris 250.000 DKK