Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Københavns mest luksuriøse båd udlejningsvirksomhed

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Midt på sommeren 2014 blev virksomheden startet som et ”con amore” projekt. Det viste sig imidlertid hurtigt, at der var basis for en udlejningsvirksomhed med luksusbåde i Københavns havn. I 2015 blev der etableret et bådebro anlæg og i 2016 blev 4 både blev suppleret med yderligere 2.
Bådene er eldrevne og kan har plads til mellem 10 og 12 passagerer om bord. De er indrettet, så der er mulighed for servering undervejs og gennem 2 ½ sæson har de været anvendt til både bryllupsture, polterabends, virksomhedsaktivitets og –skovture, filmoptagelser, hotelgæster fra primært de fashionable hoteller i byen og ikke mindst til ture i havnen med venner og familie, hvor begrebet hygge har været i højsædet.

Virksomheden kan ikke længere drives som et ”con amore” projekt, men har nu nået et niveau, hvor den har brug for en ejer, som har mulighed for at involvere sig markant mere i virksomhedens drift. Derved kan sikres en videreudvikling af koncepter, styring af driften og salg til de faste kunder (virksomheder og hoteller). Denne mulighed har de nuværende ejere ikke, da de i forvejen driver andre virksomheder. For den rette køber/ejer er der rig mulighed for at skabe markant vækst i bådudlejningsvirksomheden og samtidig udvikle og sælge tilsvarende koncepter til andre egnede steder i både DK, N og S.

I prisen er inkluderet:
6 både i to forskellige størrelser
En agenturaftale med bådproducenten, som giver adgang til sælge bådene i DK, N og S
Bådebro i Københavns havn
Lejeaftale som giver adgang til kajplads samt kontorcontainer, opladning af bådene og vinteropbevaring
Færdigt website
Navn og koncepter

Hvis det ønskes kan sælger deltage på konsulentbasis i en overgangsfase. Ved en hurtig handel vil køber være i stand til at overtage forretningen inden 2017 sæsonen for alvor starter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1406

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
27256

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-01-2017
Udbudspris 2.900.000 DKK