Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg af herreure m. omsætning på 1.8 mio. siden 2013

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Komplet webshop med salg af herreure i drift og med omsætning. Webshoppen har eksisteret siden 2013 og har haft en samlet omsætning på 1.8 mio. i dens levetid.

Webshoppen er bygget til at kunne skalere op til flere lande og sprog, og agerer som en multishop. Ved siden af er der hægtet 3 andre shops på, med hver deres design og koncepter. Disse følger også med i prisen.

Jeg vil kunne assistere ved overtagelsen af webshoppen, samt bidrage med den strategiske del samt give indsigt i markedet.

Derudover vil der være mulighed for at få hægtet et digitalt bureau til webshoppen, som vil agere som den digitale partner med assistance på udvikling af platformen og vedvarende søgemaskineoptimering. Her vil det være muligt at lave en fordelagtig aftale på webudvikling og SEO i forbindelsen med overtagelse af webshoppen.

Alt salgshistorik siden start, er dokumenteret og alle leverandøraftaler vil blive overleveret til den nye ejer. Dog skal det siges, at omsætningen har faldet markant i 2016 fra de forgående år, da der kun har været salg fra organiske kilder. Jeg vil dog være behjælpelig med, at genskabe det gamle markedsføringssetup og få webshoppen på niveau med 2014-2015 igen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3467

Sælger kontaktet:
54

Følger annoncen:
26

Annonce id-nummer:
27232

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-01-2017
Udbudspris 100.000 DKK