Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.000.000 - 5.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dansk designbrand indenfor nordisk, minimalistisk boliginteriør i kraftig vækst!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Fantastisk chance for at indtage en af de aller populæreste brancher!

Nu har du en unik mulighed for at bygge dit helt eget interiør brand op i en ekstrem populær branche. Designet rammer plet på tidens trend og er tro mod den nordiske, minimalistiske stil, som aldrig har været mere populær i Europa og verden, hvorfor vækstpotentialet er enormt i denne virksomhed.

Virksomhedens meget korte levetid på kun godt 5 mdr taget i betragtning, så er der allerede lavet samarbejde med ca. 30 forhandlere i ind- og udland. Senest hhv Sveriges og Norges største webshop, som årligt omsætter for tocifrede millionbeløb.
Fælles for disse 30 forhandlere er, at de alle selv har henvendt sig uopfordret om at få lov at forhandle brandet. Dette skyldes, at virksomhedens ejer ikke har haft tid til selv at opsøge forhandlere, da han har prioriteret, at bygge et solidt fundament og modne virksomheden, så den nu er helt klar til næste step, netop at erobre markedet og indgå forhandleraftaler. Alt det hårde og grundlæggende arbejde er med andre ord gjort.
Man kan sige, at produkterne har solgt sig selv til forhandlerne indtil videre. Men ingen tvivl om, at fokus på salg og eksponering på boligmesser osv, ville tage brandet til helt nye højder.

Virksomheden er etableret ultimo Juli 2016 og drives af én mand (designeren bag produkterne) og har i dens yderst korte eksistens allerede solgt varer for ca. 500.000,- dels fra egen shop til private og dels via forhandlere.

Brandet tæller i dag fem design-serier, som hver indeholder forskellige modeller, så ca. 40 unikke produkter.

Her er tale om dansk design produceret her i Danmark af kvalitetsbevidste håndværkere, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er HighEnd og priserne ligger i et fint leje, hvor alle kan være med, ikke for billigt og ikke for dyrt.

Der er pt et varelager på ca. 220.000,- i ren produktionspris ex. moms (ca. 1.000.000,- i vejl. udsalgspris), som kommer udover salgsprisen.

Der er netop lanceret 2 nye produkter, som der har været super stor efterspørgsel på. På lanceringsdagen solgte disse to produkter (Kitchen Rack og Bath Rack) for DKK 80.000,- på de første 2(!!) timer, hvilket resulterede i, at websitet gik ned. De to nye produkter har solgt for ca. 160.000,- de første 3 uger, hvorfor der er kæmpe forventninger til disse produkter. Det skal lige siges, at de to omtalte produkter ikke engang er frigivet til forhandlerne endnu. Det var oplagt, at sælge dem ind i en større køkken kæde i DK eller europa.

Ejeren er super perfektionistisk, hvilket tydeligt smitter af på hele virksomhedens identitet; produkter, website, webshop, produktbilleder, sociale profiler osv.

Der er allerede kommet 20.000 følgere på firmaets sociale profiler (Instagram og Facebook). Her er tale om ægte, aktive følgere og ingen købte. Der er super fin interaktion i form af likes og kommentarer på alle opslag.

Der er kørt ca. 3 Giveaways på fabebook, alle med ca. 1.200-1.500 kommentarer og det samme antal likes. Der kommer ca. 1.000 nye følgere pr. Giveaway. Præmien har været et produkt til 150,- i indkøb. Det er vel og mærke ORGANISKE opslag/giveaways uden betaling.

Tidligerenævnte salg er genereret via Facebook og Instagram annoncering, både organisk og betalt. Ejer var helt grønt på online markedsføring, da han startede firmaet, så ingen tvivl om, at tallene kunne have været endnu bedre, hvis der kom lidt ekspertise indover. Ligeledes er shoppen heller ikke konverteringsoptimeret på nogen måde, så her er nok også omsætning at hente.

Driften i firmaet er strømlinet og der er lavet samarbejde med et "Pick & Pack" lager, som automatisk modtager indgående ordre og pakker og sender disse direkte til private og forhandlere i ind- og udland. Der køres løbende lagerstatus, så man altid ved hvor meget der er tilbage på lageret og ikke mindst hvornår der skal bestilles nyt. Pakkehotellet har en fast lav forsendelse på 30,- (tager 49,- inkl. moms på shoppen) og så tager de et håndteringsgebyr.

Der er tilknyttet et flot og stilrent website/webshop til virksomheden. Webshoppen er bygget i Wordpress / WooCommerce og den er integreret med StoreBuddy, således, at ordre på shoppen automatisk bogføres i Dinero, hvilket kører perfekt og bogføringen tager stort set ingen tid.

Lidt tal fra Decembers trafik:

- Sessioner 10.143
- Brugere 7.943
- Sidevisninger 32.998
- Der er solgt varer for 170.000,- inkl. moms i December udelukkende til private via egen webshop.
Dertil kommer salg fra forhandlere.

Avancen er super fin, når der sælges fra egen shop. Den ligger på hele (ca.) 73%.

Opdateret:
Efter lancering af to nye produkter den anden dag, var der en kunde som lavede et enkelt opslag i en indretningsgruppe på facebook, hvilket resulteret i salg fra egen shop på kr. 45.000,- på blot 4(!!) dage.

Der har været ét fortrudt køb i firmaets levetid, så kunderne er tilfreds med produkterne og ikke mindst kvaliteten.

Med i handlen følger:

- Wordpress website / WooCommerce webshop
- Google Analytics konto
- Facebook side med 10.000+ ægte/aktive følgere
- Instagram konto med 10.000 ægte/aktive følgere
- Nyhedsbrev med 1.500 abbonenter (stiger hver dag)
- Mailchimp konto
- Div. domænenavne og webhotel
- Betalingsløsning via Pensopay (kører perfekt)
- Shoppen tager alle relevante kort samt Mobilepay
- Aftaler med anerkendte danske produktionsvirksomheder, som producerer produkterne i en rigtig høj kvalitet.

Brandet sælges udelukkende fordi ejer er blevet en del af et meget lovende tech startup og har valgt at prioritere dette, hvorfor der ikke er tid til at drive denne ellers lovende virksomhed videre.

Til gengæld er alt forarbejde lavet og virksomheden er nu klar til at erobre verden og forhandlerne i branchen. Er man selv sælger eller vælger at have en sælgerprofil som partner i denne virksomhed eller hyre en salgsagent, så er der ingenting i vejen for, at man kan lukke 200 forhandleraftaler yderligere i 2017.
Der kommer jævnligt forespørgsler fra forhandlere som ønsker at forhandle brandet, hvor enkelte bliver sorteret fra, da de ikke lever op til den signalværdi som ejer ønsker at sende.

Brandet køres videre med passion indtil en ny passende ejer findes og prisen vil ligeledes stige i takt med væksten i firmaet.

Varelager på 220.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2929

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
27228

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-01-2017
Udbudspris 1.000.000 - 5.000.000 DKK