Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 135.000 DKK

Søg lignende virksomheder

4 år gammel webshop med god stabil omsætning og mange muligheder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Stabil og fornuftig webshop med daglige ordre sælges som komplet webshop løsning med ALT der hører til. Varelager, leverandøraftaler, unikt design og programmering i prestashop fra bunden. Shoppen har været aktiv siden juli 2013 og der er ofret 30.000 på SEO optimering samt 25.000 på Adwords optimering.

Shoppen giver et fint månedtligt overskud og har gjort det siden sommeren 2014 på de allerede gennemarbejdede salgskanaler. Dog er der stadig mange potentieller salgskanaler en eventuel køber kunne udvide med. Desuden er et ekstra domæneogså med i prisen, som er en ekstra mulig udvidelse til at øge omsætningen.

Salgsdokumentet for webshoppen er lagt ind som tekst herunder, skriv gerne for yderligere information eller spørgsmål omkring shoppen:

Da jeg har valgt at sætte mit ”barn”, til salg, har jeg udarbejdet et dokument med forskellige informationer omkring webshoppen, så fremtidig køber kan danne sig et overblik over hvad der er værd at vide.
Shoppen blev stiftet d. 18 juli 2013 og har siden da blevet ændret og optimeret over 2 ”hovedrenoveringer” hvor alt blev gennemgået af en programmør.

Hvorfor sælge webshoppen?

Jeg har gået fuldtid som selvstændig siden jeg blev færdig med min STX i sommeren 2014 og har nu besluttet at jeg vil videre og prøve mig frem på universitetet. I den forbindelse føler jeg at de daglige forpligtelser der er som selvstændig ikke passer ind med studielivet, studierejser og semestre i udlandet.

Webshoppen sælger alt praktisk udstyr til studerende, men har de sidste par år udviklet sig til at sælge alt praktisk udstyr til MacBook computere, og målgruppen er udvidet fra at være studerende til at være alle. Som følge af dette startede jeg også en anden webshop op som jeg aldrig er kommet videre med. Domænet og alt der er lavet derpå følger dog også med i prisen.

Webshoppen er opbygget i Prestashop som er et open source CMS-system, der tidligere er blevet kåret til verdens bedste shopsystem. Det betyder også at alt kan laves om som man lyster da der ikke er begrænsninger i open-source systemet.

Webshoppen er designet af grafisk designer og derefter programmeret fra bunden. Der blev i sommeren 2014 dog lavet en hel del om hvor det største punkt var at lave shoppen 100% responsiv.

Faste omkostninger

Shoppen har meget få faste omkostninger. Den ligger på meebox webhotel, da det er et anerkendt, dansk og sikkert webhotel. Det koster 205 kroner om året.

Jeg har valgt at bruge Nets Danmark & Teller som betalingssystem, da de kan tage alle slags kort og er det mest anerkendte til dansk webshophandel. Desuden er det den billigste løsning på markedet og det er Quickpay der bliver brugt som betalingsgateway. Det koster 1260 kr. Årligt.

Salgskanaler

Shoppens hovedsaglige indtægt kommer fra henholdsvis SEO og Google Adwords.

Der er brugt over 200 timers arbejde fra min side, på at skrive tekster og optimere hjemmesiden så den fungerer bedst muligt i forhold til SEO på MacBook opladere, samt alle synonymer for dette. Derudover er der brugt 30.000 kr. På at få den op på rankings ved at købe eksterne links igennem SEO firmaet Firstseo som nu er en del af S360 A/S. Ca. 1/4 af shoppens indtægt kommer fra SEO som jo er gratis omsætning da det blot er gode google rankings kunderne kommer fra.

De resterende salg kommer hovedsageligt fra Adwords, hvor der også er lagt en hel del timer i at optimere salgstekster og rette til for at få den bedst mulige konvertering. Derudover er der brugt 25.000 kr. På at få optimeret Adwords mest muligt. Dette er gjort igennem Simon Elkjær der er Adwords ekspert og tidligere head of marketing for Nicehair Group. Annoncegrupperne på Adwords kontoen har en samlet konverteringsrate på 5,5%.

De salgskanaler en eventuel køber kunne udvide salget med var eksempelvis følgende: Dealsites (kontakter til alle danske dealsites medfølger), Pricerunner, Bing Adds, FB / Social marketing (på de allerede eksisterende sociale medier) samt et udvidet fokus på B-B salg. Lige nu er der enkelte offentlige institutioner der bestiller ordre af os igennem EAN fakturering (som ikke går igennem webshoppen).

Varelager og leverandører

Der medfølger et varelager på 40.000,- ex moms. Samt en smule inventar (kasser, kuverter, printer & laberpapir osv.)

Da det er meget små genstande fylder lageret ikke mere end at det kan pakkes sammen på 5 kvadratmeter, men skal det sættes ordentligt op skal man nok bruge 6-8 kvadratmeter.

Omsætning

Shoppen har i alt omsat for 487.000, dog har der været et utal af kunder der har købt på min adresse og så har der været en del B-B salg som ca. Løber op i en samlet omsætning på 550.000. De seneste to års omsætning har på direkte salg igennem webshoppen været fordelt på følgende måde:

År 2015
249.000,-

År 2016
208.000,-

Dog har der været lidt svingninger undervejs i disse år da der har været måneder hvor der har været slukket for Adwords i forbindelse med jeg har haft rejser på et par måneder undervejs i mine sabbatår. Der blev paused for Adwords på disse rejser da det var min lillebror der pakkede for mig.

Hvis køber kan undlade at slukke & tænde for Adwords annoncer vil omsætningen helt naturligt stige med mindst 15%, foruden at regne de mange andre tiltag med der kan tages for at får omsætningen til at stige.

Pris

135.000,- ex moms.
Der er mulighed for at sælge som kontaktpris + X % af omsætning i Y antal måneder hvis dette er et ønske for køber.

Den ideelle køber og den daglige drift

Da webshoppen i sig selv laver et godt overskud fra købsdato af, er den perfekte køber en der har et setup eller bare lysten til at drive en webshop. Det kræver blot at man dagligt pakker og sender ordre samt man i ny og næ svarer på en supportmail.

Den ideele køber bør dog også være en med ambitioner, tid og drive til at føre webshoppen videre og eventuelt færdiggøre den anden webshop så salget kan stige den vej igennem. Hvis køber har mod på at indføre nogle af de mange mulige tiltag der findes så vil det klart tage webshoppen til helt nye højder.

Jeg går personligt meget op i tidsoptimering så det setup den daglige drift et lavet omkring gør at det ca. Tager 25-30 minutter hver hverdag at gøre de ting der skal gøres for shoppen.

Ved et eventuelt køb yder jeg selvfølgelig support i starten så køber kommer ind i de ting der er værd at vide omkring drift af webshoppen. Køber overtager selvfølgelig alt, lige fra leverandøraftaler (jeg personligt selv har besøgt) til gennemgang af hvordan man styrer rundt i backend osv. Det er vigtigt at understrege at salget af webshoppen er en KOMPLET løsning med ALT der hører til.

Jeg ser gerne at vi udarbejder en kontrakt på købet både for køber og sælgers skyld, men det må vi tage til den tid.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1767

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
27220

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-01-2017
Udbudspris 135.000 DKK