Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Niche webshop med god avance og kæmpe potentiale - omsætning på 200.000 kr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Bliv iværksætter eller udvid din forretning med denne lækre og omsættende webshop med ansigtsbørster.

Webshoppen har eksisteret i lang tid, og er fuldkommen klar til at blive meget større og omsætte mere, ja den omsætter faktisk allerede den dag idag.

Med denne shop er du i gang allerede fra første dag, og alt det besværlige opstartsarbejde er overstået. Webshoppen har kæmpe stort potentiale, og mulighed for udvidelse af produktsortimentet på grund af det gode domæne.

I shoppen sælges ansigtsbørster som hovedsageligt eksekverer køb hos den sundhedsbevidste kvinde som går op i sin hud i alderen 16-50 år, og med en super god leverandøraftale er du sikret en god levering - og du får hjælp til opsætning af Facebook annoncer som eksekverer super mange køb hos målgruppen.

Webshoppen har idag omsat for lige knap 200.000 kr på blot ét produkt - og du/i får selvfølgelig dokumentation, regnskaber og alt hvad der hører med til.

Kundeservice
I dag er shoppen i drift med stort fokus på kundeservice og troværdighed, hvilket kunderne sætter utroligt stor pris på. I alle forsendelser bliver der sendt en super god og gennemgående brugsguide, så kunderne nemt og simpelt kan komme igang med produktet. Dette betyder for kunderne, at det er super nemt og enkelt.

Der er altid forsendelse via Post Danmark eller DAO365.

Vi tilbyder kunderne telefoniske kundeservice fra kl. 14-16, og ellers klares alt pr. mail.

Der bruges kun markedsføring hos Pricerunner, hvor man betaler et beløb pr klik og dette er nok markedets bedste mulighed for høj konvertering. Der er yderligere mulighed for at lave markedsføring via Facebook, Google og bloggere, for at skabe stor omsætning herigennem. Det har vi ikke benyttet os af, men vi vil vurdere at der ligger et super godt potentiale her, hvor dit budget kan være meget bredt.

Prisen
Salgsprisen dækker over følgende:
• Super godt domæne – kort og klinger godt
• Toptunet webshop med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design
• Fuld automatisk integration til Stripe - med god løbende omsætning
• Facebookside
• Leverandøraftale
• Hjælp til oplæring i systemer mm.
• Logo + alt grafisk
• Pakkelabels bruger - fuldautomatisk importering af pakkelabels
• Firma emails - til kundeservice osv
• Fuldt opsat Google Analytics til adfærdsanalyser
• Regnskaber
• Kundedatabase
• Dinero + storebuddy bruger (automatisk bogføring - slip for revisor)

Fakta om shoppen:
Shoppen er bygget op i Shopify, hvilket er det nemmeste CMS system der findes, og er lige til at gå til. Designet er specialudviklet med flere features, og er designet så simpelt så kunden kun får den information og oplevelse som du henviser til. For dig som ikke kender til Shopify, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det.

Online markedsføring
Der kan markedsføres igennem email-marketing, SEO, Adwords og via Facebook - og bloggere - men der markedsføres igennem Facebook annoncer lige nu - og der er fokus på remarketing.

I forhold til SEO, så har vi alene arbejdet med teksterne på sitet – så der ligger et stort potentiale her.

Der er er også store muligheder i viral markedsføring, så der vil uden tvivl kunne skabes mærkbar vækst ved øget fokus på SEO, samarbejde med blogger, remarketing og Instagram.

Stort potentiale
Indtjenings- og udviklingspotentialet er stort, og vi har på ingen måde udtømt nogle af de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode e-købmand.

Webshoppen bliver løbende opdateret, men målrettet optimering har vi ikke foretaget, så der ligger et stort potentiale her også.

Hvorfor sælge, når det er et godt produkt ?
Ja, det kunne man måske godt tænke, men sandheden er, at vi er iværksættere med stort I, og det betyder, at vi har rigtig mange jern i ilden, og dermed også andre store projekter i gang.

Vi har fået denne shop op og køre for at lade en brændende iværksætter overtage den når vi havde omsat en masse på den, men for os, er tiden til forsat at hellige sig udviklingen af denne shop sparsom, og derfor håber vi, at en ny ejer vil kunne komme ind og videreføre samt udvikle shoppen, for dermed også høste fortjenesten af det allerede udførte arbejde.

Anslået pris er 25.000,- for det hele - Og så har du en køreklar webshop med kæmpe stort potentiale. I fremtiden kan der som sagt både bruges markedsføring såsom Facebook ads, Google Adwords og bloggere, samt en masse andet fysisk markedsføring(kun fantasien sætter grænserne), hvorpå der kan tjenes rigtig meget ind.

Varelager på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Ejendomme ikke inkluderet på 10.000 kr. Sælger vil gerne sælge ejendommen men den er ikke en del af udbudsprisen
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1549

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
27205

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-01-2017
Udbudspris 25.000 DKK