Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Niche webshop med god avance og kæmpe potentiale til salg - inkl. varelager - har omsætning - fornuftig konvertering

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Omsættende niche webshop - Stort potentiale

Bliv iværksætter eller udvid din forretning med denne lækre og omsættende webshop med effektive og populære tandblegningskits til hjemmebrug.

Webshoppen har eksisteret i godt 3 måneder, og er fuldkommen klar til at blive meget større og omsætte emget mere.

Med denne shop er du i gang allerede fra første dag, og alt det besværlige opstartsarbejde er overstået. Webshoppen har kæmpe stort potentiale, og mulighed for udvidelse af produktsortimentet på grund af det gode domæne.

I shoppen sælges tandblegningskits som hovedsageligt eksekverer køb hos den sundhedsbevidste kvinde som går op i sit udseende i alderen 16-50 år, og med en super god leverandøraftale er du sikret en god levering.

Virksomhed sælges med en lille omsætning + varelager, som er fuldkommen køreklar og kører i forvejen. Siden har en super fornuftig konvertering i forhold til nuværende omsætning. Der medfølger en super god leverandøraftale, som du selvfølgelig får med. Kort sagt, du får en køreklar webshop som allerede har omsætning og blogindlæg af Fie Laursen.

Kundeservice
I dag er shoppen i drift med stort fokus på kundeservice og troværdighed, hvilket kunderne sætter utroligt stor pris på. I alle forsendelser bliver der sendt en super god og gennemgående brugsguide, så kunderne nemt og simpelt kan komme igang med produktet, og der er også en brugsguide på selvewebshoppen. Dette betyder for kunderne, at det er super nemt og enkelt.

Der er altid forsendelse via Post Danmark eller DAO365.

Vi tilbyder kunderne telefoniske kundeservice fra kl. 15-17, og ellers klares alt pr. mail.

Ydermere har der også været brugt meget lidt på Google Adwords, hvor der også kom 2 ordrer ind, hvilket allerede gav overskud efter de 2 ordrer. Omsætningen lyder på omkring 4.000,- fordelt på 10 ordrer. Blogindlægget kører fint og der var ikke så mange besøgende i starten, men løbende er der kommet super respons på blog indlægget samt Instagram indlægget, hvilket har givet god konvertering. Da den første ordre var igennem fra blog indlægget, blev der poppet champagne i stor stil, og det er der ingen tvivl om at der også skal gøres efter overtagelsen af dette projekt. Der er stor mulighed for at lave yderligere markedsføring via Facebook, Google og bloggere, for at skabe stor omsætning herigennem. Det har vi benyttet os af, så vi vil vurdere at der ligger et super godt potentiale her, hvor dit budget kan være meget bredt.

Prisen
Salgsprisen dækker over følgende:
• Super godt domæne – kort og klinger godt
• Toptunet webshop med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design
• Fuld automatisk integration til Stripe - med god løbende omsætning(der kan også kobles andre betalingssystemer op)
• Facebookside
• Leverandøraftale
• Hjælp til oplæring i systemer mm.
• Logo + alt grafisk
• Pakkelabels bruger - fuldautomatisk importering af pakkelabels
• Firma emails - til kundeservice osv
• Fuldt opsat Google Analytics til adfærdsanalyser
• Dinero bruger til fakturering og salg på webshoppen
• Fuldt opsat Storebuddy for automatisk regnskab på webshoppen - hvilket betyder at du slet ikke behøver at have en revisor — da dette gør alt arbejdet for dig
• Varelager på 20 stk - udsalgspris på ca. 8.000,-
• Emballage
• Forsendelseskuverter som passer til produkterne

Fakta om shoppen:
Shoppen er bygget op i Shopify, hvilket er det nemmeste CMS system der findes, og er lige til at gå til. Designet er specialudviklet med flere features, og er designet så simpelt så kunden kun får den information og oplevelse som du henviser til. For dig som ikke kender til Shopify, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det.

Online markedsføring
Der kan markedsføres igennem email-marketing, SEO, Adwords og via Facebook - og bloggere - samt Instagram.

I forhold til SEO, så har vi alene arbejdet med teksterne på sitet – så der ligger et stort potentiale her.

Der er er også store muligheder i viral markedsføring, så der vil uden tvivl kunne skabes mærkbar vækst ved øget fokus på SEO, samarbejde med blogger, remarketing og Instagram.

Stort potentiale
Indtjenings- og udviklingspotentialet er stort, og vi har på ingen måde udtømt nogle af de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode e-købmand.

Webshoppen bliver løbende opdateret, men målrettet optimering har vi ikke foretaget, så der ligger et stort potentiale her også.

Hvorfor sælge, når det er et godt produkt ?
Ja, det kunne man måske godt tænke, men sandheden er, at vi er iværksættere med stort I, og det betyder, at vi har rigtig mange jern i ilden, og dermed også andre store projekter i gang.

Vi har på relativ kort tid fået denne shop op og køre for at lade en brændende iværksætter overtage den, men for os, er tiden til forsat at hellige sig udviklingen af denne shop sparsom, og derfor håber vi, at en ny ejer vil kunne komme ind og videreføre samt udvikle shoppen, for dermed også høste fortjenesten af det allerede udførte arbejde.

Anslået pris er 15.000,- for det hele - Og så har du en køreklar webshop med kæmpe stort potentiale, som har omsætning så du ved der er hul igennem på markedet og som allerede kører. I fremtiden kan der som sagt både bruges markedsføring såsom Facebook ads, Google Adwords og bloggere, samt en masse andet fysisk markedsføring(kun fantasien sætter grænserne), hvorpå der kan tjenes rigtig meget ind.

Varelager på 8.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Ejendomme ikke inkluderet på 8.000 kr. Sælger vil gerne sælge ejendommen men den er ikke en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2452

Sælger kontaktet:
28

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
26995

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-11-2016
Udbudspris 15.000 DKK