Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

SEO optimeret web portal indenfor børnepasning/babysitter - aktiv siden 2007

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Jeg har haft en side i mange år som formidler kontakt mellem barnepiger og forældre ift. babysitting.
Grundet manglende fokus sættes siden til salg, til den der kan videreføre siden og til den rette pris.

Jeg kan oplyse, at der pt. er over 1.000+ tilmeldte barnepiger/babysittere og 100+ konkrete familier der har lagt en profil, at de ønsker at søge en babysitter.

Når der er en familie der finder en babysitter, så kan de købe adgang til kontaktoplysninger som enten er email eller telefon oplysninger – der er også en funktion så babysitter ikke behøver at oplyse nogen af delene, men så kan forældre bruge selve kontaktformularen. Der kan købes adgang for 3, 6 eller 12 måneder, til henholdsvis 100, 150 eller 200.

Det seneste år har der været 56 køb af adgang – de fleste køber 100 kroners adgang, men vel 15 der har købt adgang for 150 kroner. - Så indtægt årligt herfor i alt er vel ca. DKK 6.000. Derudover kommer der indtægt gennem adsense – så måske i alt ca. DKK 10.000 i indtægt på siden.

Siden blev oprettet august 2007. Jeg har de sidste 2-3 år ikke haft tid til udvikling eller andet, men til trods herfor er der vel dagligt ca. 100-150 unikke besøgende. Jeg bruger ingen tid for administration i dag, måske en gang hver måned er der en bruger der ønsker at blive slettet og har gemt password. De funktioner er der ellers på siden, men nogle spørger alligevel

Hvis der søges på barnepige, børnepasning, babysitter, pasning af børn osv. - så ligger siden i top 5 søgninger på en hel række ord.

Siden er hostet hos one.com – til en årlig pris på ca. DKK 200 – det er eneste omkostning til drift af siden. Betaling foregår via Paypal.

Ved henvendelse kan flere informationer sendes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1794

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
26985

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-11-2016
Udbudspris 250.000 DKK