Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 39.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med økologisk og kvalitets legetøj

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Ny og spændende webshop med kæmpe potentiale

Hej jeg sælger min webshop, som jeg selv har programmeret i wordpress woocommerce. Jeg har også helt selv lavet konceptet for webshoppen og hvad vi som webshop går inden for:

"Virksomheden går vi utrolig meget op i at vores varer er i en rigtig god kvalitet. For os er børnenes helbred det vigtigste. Vi sælger økologiske og bæredygtige varer og kvalitets varer, som vi ved er godt behandlet.
Vi vil undgå at udvikle astma og andre alvorlige problemer for jeres børn. Vi er meget beviste omkring valget af vores varer og alle vores produkter opfylder miljøkravene.
Vi vil give jeres børn de bedste muligheder for at lærer, stimulerer og hjælper dem til at udvikle deres sanser, logiske tænkning, motoriske færdigheder og kreative sans."

Jeg sælger webshoppen uden lager, så man selv kan sammen sætte de ønskede produkter man ønsker at sælge. Alle salgsaftaler følger med hvis det ønskes. Der er fire lager reoler som følger med i prisen. Regnskabet bliver kørt over Dinero-pro, så der er fuldstændig styr på det. Derudover bliver jeg epay som betalingsløsning.

Jeg sælger min webshop grundet manglende tid. Webshoppen har kæmpe potientiale og med en facebook side med 600 likes og en instagram profil med 300 følgere er der stor mulighed for at få åbnet op det.

NY PRIS 39.000

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2357

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
21

Annonce id-nummer:
26776

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-10-2016
Udbudspris 39.000 DKK