Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 5.995.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Attraktiv udlejningsejendom med faste lejere

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Her har du muligheden for at gøre en god investering! Meget attraktiv, selvforsynende ejendom i godt område med faste lejere. Villaen er beliggende på en meget rolig og børnevenlig vej i det populære og attraktive villakvarter i Emdrup.


EJENDOMMEN:

Villaen er opført som den ene halvdel af et dobbelthus og opfylder bygningsreglementet for 2020. Da villaen blev opført i 2013, var det som dét første 100% selvforsynende hus i København. Der er 1,5 år tilbage til 5-års gennemgangen og huset regnes for at være vedligeholdelsesfrit de første 10 år.

Her er både solceller og solfangere på taget samt jordvarme, der leverer energi nok til at forsyne en familie på to voksne og to børn. Den vedvarende energi tilbyder ikke blot en bæredygtig livsstil, men er også økonomisk fordelagtigt.

Bemærk også, at der stadig er skattefradrag i forbindelse med solcelleanlægget tilbage og ingen tilslutningspligt til Københavns Kommune for fjernvarme.

Årlig lejeindtægt ca. 240.000


OMRÅDET:

En fantastisk lokation med ganske få minutters gang til Utterslev Mose. Emdrup Torv er et ”stenkast” fra boligen, der forbinder med offentlig transport til og fra byen.


SÆLGER FORDI:

Ejendommen sælges, da sælgerne ønsker at etablere egen virksomhed og investere kapital heri. De er derfor interesserede i at blive boende i huset efter overtagelse.


Vi leder altså efter en ejendomsinvestor med ønske om en lille investering, der giver fint afkast fra start.

Ejendomme inkluderet 6.000.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2714

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
26687

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-09-2016
Udbudspris 5.995.000 DKK