Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Etableret & kendt smykke webshop søger aktiv investor / partner(e) for medejerskab

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Her er muligheden for at få et ”all-inclusive” medejerskab af en unik, stilren og anerkendt dansk webshop, som sælger modesmykker til kvinder.
Der er masser af muligheder for at ændre / udvide konceptet samt være med til at sætte dit eget fremtidige præg i en shop som er kørende.
Vi tilbyder muligheden, eftersom vi mangler kompetencer og erfaring med internethandel, samt økonomiske midler til at bringe shoppen til næste fase. Vi søger derfor én eller to seriøse partnere, med mulighed for medejerskab af webshoppen, for at udnytte det store potentiale som webshoppen har.
Webshoppen er fra 2010 og har de sidste godt 2 år passet sig selv uden nævneværdig indsats (såvel på produkt samt SEO siden) og alle besøg kommer primært fra organiske søgeresultater. Med de rette investorer / partnere vil platformen let kunne udbygges evt. med andre typer produkter, og på øvrige markeder end det danske.
Shoppen er ejet af et ApS (regnskab foreligger fra revisor) som udelukkende anvendes til webshoppen og har i dag en mindre omsætning (ca. kr. 150.000 og relateret lager (ca. kr. 100.000 i kostpriser) samt et uudnyttet skattemæssigt underskud (ca. kr. 300.000) fra tidligere år.
Selskabet har ingen gæld udover gæld til ejere, som i en rekonstruktion evt. ville kunne konverteres til indskudskapital i selskabet.
Med den ideelle investor / partner ser vi en hurtig mulighed for en væsentlig profitable og bæredygtig vækst, som vil kunne udnyttes til at skabe en markedsledende position, ikke kun i Danmark men i hele Norden.

Selskabet kan evt. benyttes til at samle flere niche webshops, for derigennem at opnå stordriftsfordele og synergieffekter ved at drive flere shops. Shopejere som kunne være interesseret i et sådant samarbejde / partnerskab er også velkommen til at respondere.

Shoppen kører i DanDomain, som er nem at betjene, brugervenlig og Danmarks førende og mest populære webshop platform. Unikt design og professionelt opsat af førende dansk design bureau. Der er brugt masser af tid på SEO optimering med gode unikke tekster og den er gennemgået af førende SEO virksomheder. Siden har en god page rank og er ”ren”.

Alt medfølger: Webshop, domænenavn, hosting, logo, e-economic, labelprinter, varelager, kundeportefølje, leverandøraftaler samt masser af gode leverandørforbindelser, blogger liste, reg. varemærke ved ædelmetalkontrollen, e-mærket, CO2 neutralt, aftaler med Partner-ads, Kelkoo, spar30, pricerunner mv. samt sociale medier som facebook, twitter, YouTube, linkedIn, google+, pinterest, instagram, mv.

Partnerskab vil kunne opnås ved:
• Kapitalindskud på min. kr. 75.000 – 200.000
• Shop relateret markedsføring/SEO arbejde over en periode.
• Eller som en kombination af ovenstående.
Men er ellers åbne for en dialog om anden partnerskabsform.
Kun seriøse og handlekraftige henvendelser vil komme i betragtning – tak.

Beskrivelse af den ideelle køber:
Én eller to medejer(e) med dokumenteret succesfuld erfaring og resultater indenfor websites herunder salg og markedsføring indenfor smykker / accessories eller fashion og/eller en SEO guru, som vil medvirke til at udnytte det uforløste potentiale der er på webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1738

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
26684

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
25-09-2016
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK