Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 70.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Populær og velrenomeret interiør webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Veldrevet webshop gennem de sidste 3 år sælges pga ejer har fået andet arbejde. Omsætningen i 2015 var 310.000,- ex. moms og gebyrer. Webshoppen vækster pt ca 20% pr måned.
Gennemsnitlig besøgende på shoppen pr dag er 400. Avancen på de varer vi sælger ligger typisk på 35%.
Vi sælger de mest populære mærker indenfor bolig, brugskunst og design. Bla House Doctor, Nicolas Vahe, Bloomingville, Hay, Normann Copenhagen, Design Letters, Kähler, Vissevasse, Architectmade og Ferm Living. For flere af de overnævnte leverandører er der i dag lukket for opstart af flere/nye forhandlere. Særlig lukrativ aftale er lavet med en af vores største leverandører. De linker direkte ind til webshoppen fra deres hjemmeside, det giver mange ekstra besøgende.Her er der et stort vækst potentiale.
Over de sidste 3 år er der investeret over 250.000,- i SEO og Google Ad Words som nu kan aflæses i de stigende salgstal. Der er et kæmpe potentiale i denne webshop hvis den får mere opmærksomhed.
Let at drive og overtage. Der tilbydes hjælp og support til at komme igang med webshoppen. Ligeledes tilbyder sælger sparring omkring indkøb og hvilke varer der altid sælger godt, så køber er sikret et fortsat godt salg.
Webshoppen har over 11.000 følgere på Instagram, som bla. også bruges som promotionkanal og kampagner. Gratis og nem markedsføring.
Køber overtager al goodwill og alle ophavsrettigheder.
Varelageret er ikke stort og kun med nye varer fra SS2016 men kan overtages til favorabel pris. Prisen aftales seperat.
Webshoppen er blevet drevet sammen med en fysisk butik i midtjylland. Butiks konceptet kan også overtages, hvis det er ønskeligt.
Webshoppen holdes aktiv indtil den er solgt.
Vores oplevelse er at mange online kunder gerne vender tilbage til at handle hos os, fordi vi er meget beviste om at give dem en god oplevelse. Det er få ting der skal til, for at gøre en forskel som webshop.
Der er mulighed for at sælge flere møbler på webshoppen, uden at skulle ligge på lager med dem - dette kan aftales med leverandørerne.
Vi lægger gerne et godt ord ind for køber hos vores leverandører, så det gode samarbejde kan fortsættes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2034

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
26323

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
13-07-2016
Udbudspris 70.000 DKK