Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Portefølje med bogføringskunder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Årlig omsætning på ca. DKK 1.750.000.

Porteføljen indeholder 75 CVR numre, hvoraf 72 afregnes på timepris og 3 har en fast pris.

En bred portefølje af gode trofaste kunder, som jævnligt henviser nye kunder. På det seneste år er der kommet ca. 25 nye CVR numre til porteføljen. Stigningen er primært via henvisninger fra eksisterende kunder, og vi har ikke brugt penge på markedsføring.

Arbejdsopgaverne består af alt indenfor bogholderi og regnskab, herunder bogføring, betalinger, løn, momsangivelse, materiale til revisorer/udarbejdelse af årsrapporter, selvangivelser, mv. Alle kunder benytter e-conomic og Danløn.

Vi er pt. 2 fuldtidsansatte og 2 studentermedhjælpere. Derudover har vi tilknyttet 3 freelance bogholdere, som har enkelte kunder og hjælper til ved spidsbelastninger. Såfremt køberen ønsker at overtage samarbejdet med de 3 freelance bogholdere, vil dette sandsynligvis kunne arrangeres.

Omsætningen har med de nuværende kunder potentiale til at blive større, da kunderne har efterspurgt flere ydelser, end dem vi har kunne levere grundet manglende ressourcer. Det seneste år har porteføljen desuden betalt ca. DKK 285.000 til eksterne revisorer. Såfremt porteføljen købes af en revisor, vil denne omsætning sandsynligvis kunne overtages, i takt med at kunderne er klar til dette.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1463

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
26169

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-06-2016
Udbudspris 1.500.000 DKK