Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 250.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Veldrevet Fodboldgolfbane

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Forpagter søges.

Fodboldgolfbanen er en velfungerende fodboldgolfbane beliggende i mellem Hejls og Hejlsminde. Omsætningen er i år på sit højeste.

Der tilbydes forskellige aktiviteter såsom Bubble Soccer, 5-kamp og Stødbånd. Udover ejer selv, er der 2 timelønnede tilknyttet. Ny forpagter vil selv kunne drifte banen. Dog i weekender ved travl og flere arrangementer er en ekstra nødvendig. Der tilbydes også aktiviteter ud af huset både med og uden instruktør.

Banen er godt besøgt og har stort udviklingspotentiale. Bred målgruppe demografisk og geografisk. Kolding Fodboldgolf ligger i mellem Kolding, Haderslev og Christiansfeld. Juli måned er besøgstallet højest grundet turisterne, da vi ligger lige i et sommerhusområde. Polterabends, virksomheder, familietur samt skoler og sportsforeninger udgør den største del i sæsonen. Ellers har vi en del pay'n'play gæster som kommer alle ugens dage.

Ved overtagelse af forpagtningen medfølger aktiviteterne, brand, diverse maskiner og andet. Grundet er lejet og man aftaler ny forpagtningsaftale med grundejer.

Med hensyn til overtagelse er vi fleksible og der kan aftales finansiering. Overtager man inden 1. juli - får man en rigtig god start.

Inventar på 65.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2291

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
26084

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
26-05-2016
Udbudspris 250.000 DKK