Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Mellemled mellem kunde og klinik i Polen (medicinsk tourisme)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Udlandet
Gem annonce

Vores virksomhed skaffer kunder til de bedste klinikker i Warszawa hvor de kan få tand- og kosmetikoperationer. Vores arbejde ligger i at finde kunderne i Danmark, Norge og England og modtage dem når de ankommer i Warszawa hvor de skal opereres. Vi har ekstremt konkurrence dygtige priser, skaber tryghed hos kunden ved at være med dem hele vejen. Derudover er kirurgerne i Polen lige så gode som i Danmark og udstyret måske endda bedre.

Virksomheden har en avance mellem 30-50% af de kosmetiske operationer vi skaffer kunder til og en avance på hele 70% af tandoperationer.

På de 2 norske kunder vi har haft i vores korte levetid, omsatte vi for 150.000 kr og fik et dækningsbidrag på over 100.000 kr.

Derudover har vi haft 10 kunder fra Danmark, 7 kom fra annonceringer på facebook til 150 kr i alt. Resten fra mund til mund metoden. Virksomheden har i alt omsat for ca. 1.000.000 kr

Vi har brugt over et år på at skaffe de bedste samarbejdspartnere. Det vil sige vi kan tilbyde operationer i de bedste klinikker i Warszawa og også kan tilbyde vores kunder billige hotel værelser hos det anerkendte Hilton Hotel, disse aftaler følger med i salget.

Vi har udarbejdet en flot hjemmeside med tekster på dansk, engelsk samt norsk.

I alt har vi investeret over 350.000 kr i virksomheden. Talte man arbejdstimer lagt i forretningen ville vi dog ende på over det dobbelte.

Vores unikke fordel er at, det er en dansker som tager imod kunderne i Warszawa lufthavn og guider kunderne gennem hele processen. Dette skaber en tryghed ingen andre kan tilbyde.

Vores absolutte største salg er fedmeoperationer, brystimplantater, tandlæge service samt generelle modifikationer af f.eks. næsen.

Vores udfordring har ligget i at vi er bosat i Polen og derfor ikke har kunne optimere salget i Danmark. En køber kan derfor med fordel være bosat i Danmark, så personen kan have fokus på at sælge her. Vi vil sågar hjælpe i form af at fortsat tage imod kunderne når de ankommer til Polen, indtil at omsætningen er høj nok til at køber kan udstationere en til at gøre dette arbejde.

Sælges da forretningen er for tidskrævende og derfor har vi ikke kunne være så effektive i vores anden virksomhed.

Services vi har:
Dental services (conservative dentistry, implantology, orthodontics, dental surgery, cosmetic dentistry, prosthetics, endodontics, periodontics)

Cosmetic surgery
Aesthetic medicine
Treatment for Men

Cosmetic Gynecology (labioplasty, vaginoplasty)

Obesity Treatment (intra-gastric air balloon, gastric sleeve surgery, gastric by-pass)

Urology & Prostate treatments
Diagnostics & Prevention Programs
Cosmetology

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2724

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
25789

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
04-04-2016
Udbudspris 750.000 DKK