Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Ekslusivt million omsættende tøjmærke

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Dette tøjmærke har ført kollektioner i 5 år. Der er lavet kollektion for SS'16 og til dels for AW'16. Sidste kollektion på gaden var AW'11. Dette skyldes det store arbejde et eksklusivt brand kræver. Derfor sælges det nu til nogen der kan få indfriet dets potentiale.

Mærket plejede at blive solgt i Europa, og da det kørte bedst blev der årligt omsat for omtrent 8 millioner kr. og der var 8 ansatte. Derfor er brandet allerede kendt i flere kredse og nemt at få solgt til de butikker der tidligere har ført kollektionerne med stor succes. Der følger yderligere kontakter med til over 100 butikker samt agent kontakter i udlandet der tidligere har solgt tøjmærkets kollektioner. Også kontakt detaljer på designer og producenter medfølger.

Tøjmærket er varemærke registreret i hele EU og har 2 internet domæner og en hjemmeside. Brand DNA, logo og labels medfølger. Targetgruppen er kvinder 25-50 år.

Designs er tæt på at være klar til næste kollektion, og mangler blot at blive endeligt tilpasset og sendt til producent. Det vil sige at en køber kan fokusere på at få lavet aftaler med butikker der skal føre den næste kollektion.

Dette er altså en enestående mulighed for nogle der gerne vil ind i mode branchen eller få den rette der allerede har kendskab til branchen. Med den rette tilgang vil en køber hurtigt kunne leve af denne virksomhed, eller flere som tidligere var tilfældet, på trods af prisen er så lav.

Se sidste billede for at se nogle af designsne fra næste kollektion (der kommer flere designs med)

Kontakt for mere information.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3733

Sælger kontaktet:
38

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
25744

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
28-03-2016
Udbudspris 100.000 DKK