Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

24 år gammel el-Scooter firma med 800 kunder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Salg af brugte el-scootere til private - Egne patenterede varemærker - 800 kunder - Store udviklingsmuligheder - Firmaet er flytbart - Ikke pladskrævende el. videns tungt - Lige til at overtage.

Firmaet har sin start i 1992.
De første år med salg af brugte 30 og 45 km/t knallerter. Siden hen blev trehjulede benzin invalideknallerter tilføjet.
I slut 90’erne kom el-scooterne for alvor på banen, som et regulært alternativ til benzindrevne modeller.

Ved indledningen til det nye årtusinde, fokuserede firmaet udelukkende på el-scootere. Efterspørgslen på nyere brugte el-scootere voksede i takt med, kendskabet til de nye muligheder som disse scootere gav.

Firmaet indgik aftaler med et par store Europæiske leverandører af brugte hjælpemidler i høj kvalitet. Ved indkøb i store partier har virksomheden opnået attraktive priser og en automatisk sikring af det leverede, så indkøb ikke tager megen tid. Disse aftaler og priser er løbende blevet revideret.

2008/2009 afsøgte firmaet markedet for en seriøs leverandør af nye el-scootere, for også at tilgodese kunder der udelukkende ville handle ”nyt”. Det lykkedes at etablere en aftale med en stor producent fra Taiwan om el-scootere, tilpasset firmaets krav og brand. De har tilmed produceret og solgt el-scootere, til en af firmaets nuværende ”brugt” leverandører. Cirklen er sluttet, og firmaet kan benytte producenten som reservedels leverandør.

2010 fik sælger 2 godt klingende varemærker, registreret ved Patent- og Varemærkestyrelsen, til brug for deres Taiwan producerede el-scootere. Disse kendte mærker med sælges i handlen.

2010/2011 gik firmaet online med sin website.

2013 af private årsager valgte ejer og indehaver som er eneste medarbejder i firmaet, i 2013 at neddrosle salgsaktiviteterne. Derfor blev der om prioriteret og import af nye el-scootere blev sat på pause. De eksisterende kunder er blevet godt serviceret, men derudover har der ikke været tiltag for at styrke og vækste virksomheden.

2014 og 2015 er salg og indtjening tilfredsstillende set i forhold til antallet af arbejdstimer.

Der er et endog meget stort uforløst udviklingspotentiale i virksomheden. Med små tiltag kan der tilbydes service aftaler med de eksisterende kunder. Et sådan service koster kr. 715 + moms og tager 30 minutter. Såfremt service kræver andet end manuelt arbejde, faktureres dette ud over servicegebyret. Alene tiltag af serviceaftale vurderes at kunne indbringe mellem kr. 300.000 – 500.000 direkte på bundlinjen.

Af andre uudnyttede potentialer er: Flere kommuner har aftaler ang. levering/leje og reparations aftaler. Særligt de kommuner der har nedlagt eller beskåret deres hjælpemiddelcentraler kunne med fordel kontaktes. Det er blot at byde ind på disse aftaler, når de udbydes. Firmaet har årtiers erfaring og troværdigheden til, at påtage sig sådanne opgaver. Ejer tilbyder sin assistance ved beregning.

Da arbejdsindsatsen i virksomheden primært ligger i sommer halvåret og kun udgør ca. 620 timer årligt, er der rigeligt plads til udvidelse. En genoptagelse af salg og import af nye el scootere, genoptagelse af opsøgende salgsaktiviteter samt lidt online markedsføring, vil været åbenlyse tiltag, der kunne få den gamle kendte virksomhed til at blomstre op og vækste kraftigt.

El-Scooter delen sælges ud af virksomheden pga. sælgers ønske om at drosle ned, og fokusere mere på andre aktiviteter i virksomheden. Ejer er indforstået med at skulle blive i virksomheden i en overtagelses periode hvis det ønskes. Det vurderes kun at være nødvendigt i beskedent omfang, for at sikre den fortsatte drift.

Den optimale køber kunne være en eksisterende virksomhed inden for samme branche eller en virksomhed som i dag har sine primære arbejdsbyrder om vinteren. Eller en person med iværksætter trang i maven, som gerne vil have en rullestart og fra dag 1 har et kunde kartotek og løbende indtægter.

Netto bundlinjen er på kr. 316.439 årligt. For 620 timers arbejdsindsats primært i sommer perioden. Dette kan hæves betragteligt ved iværksættelse af de ovenstående tiltag.

Hvis køber ønsker at med købe værktøj og evt. varelager kan dette gøres for den aktuelle kostpris.

Konsulent har i samarbejde med ejer ”som er eneste medarbejder i virksomheden”, lavet beregninger som berettiger en salgspris på virksomheden på kr. 790.000,- excl moms. Prisen er udregnet efter at virksomheden skal kunne betale sig selv tilbage på 3-4 år samtidigt med at den kommende ejer hæver en løn på kr. 200 i timen til sig selv.

Udover tilkøbet af virksomheden, skal køber kun erhverve sig en lille varevogn (trailer til egen bil er et brugbart alternativ) samt værktøj for kr. 4-6.000,- og en regnskabsprogram til kr. 99 pr. mdr.

Inventar på 14.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3551

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
25689

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-03-2016
Udbudspris 789.000 DKK