Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 905.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Restaurant beliggende 400 meter fra Københavns Hovedbanegård

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Denne lille perle af en restaurant, er centralt beliggende midt i det handelsmæssige, kulturelle og kulinariske mekka i hjertet af København, ca. 400 meter fra Københavns Hovedbanegård. Der er i nærområdet mulighed for gratis parkering. Restaurant ligger i en rolig gade, med udsyn til Vesterbrogade og Istedgade i den anden ende.

Kundegrundelaget er både i dag og aftentimerne samt i weekenden stort, da den er beliggende i en gade med 5 hoteller og boliger. Indenfor en radius af 400 til 700 meter, ligger udover andre boliger og hoteller også en stor del større virksomheder.

Restauranten lokaler og møblement er i fin og god stand. Køkkenet er fuldt funktionelt og absolut brugbart. I indgangen til restauranten er en lille hyggelig entre efterfulgt af en reception, hvorfra der er tilgang til selv restaurationen og til køkkenet.

Lejemålet er på 175 m2 med plads til 50 gæster. Det er fordelt på: Restaurant 90m2, Køkken / opvask 35m2, Toilet 10m2 og Kælder 40m2.

Der har med stor succes været drevet restauration fra adressen siden 2006 år, og restauranten tilbydes alene til salg grundet fremtidige praktiske årsager.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2926

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
25646

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
06-03-2016
Udbudspris 905.000 DKK