Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 89.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med økologisk og kvalitets legetøj

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Hej Jeg har en webshop med økologisk og kvalitets legetøj, men pga af for meget arbejde kan jeg ikke få lagt den mængde markedsføring i, som jeg gerne vil. Webshoppen har det hele og har kørt siden november måned. Der er en facebook side med ca 600 følger og en instagram med ca. 330 følger. Der har været masser af reklamer på facebook og på google. SEO optimering er der ikke blevet lavet så meget af, så her kan man virkelig optimerer en hel del.

Jeg ønsker ikke at ødelægge det gode ry som webshoppen har fået. Mange af følgerne er vilde med konceptet, og hvad vi som webshop går indenfor. Webshoppen er lavet i wordpress og har ikke brug for den store vedligeholdelse, så der er penge at bespare på vedligeholdelse.

Prisen er inklusiv varelager, som har varer for ca 10.000 kr.

Lagerreoler(4 stk), kontorstol, Papkasser, gavepapir, gavebånd, poser, er alt sammen inkluderet i prisen.

Her er der lidt om hvad vi går op i:
"Hos os går vi utrolig meget op i at vores varer er i en rigtig god kvalitet. For os er børnenes helbred det vigtigste. Vi sælger økologiske og bæredygtige varer og kvalitets varer, som vi ved er godt behandlet.

Vi vil undgå at udvikle astma og andre alvorlige problemer for jeres børn. Vi er meget beviste omkring valget af vores varer og alle vores produkter opfylder miljøkravene.

Vi vil give jeres børn de bedste muligheder for at lærer, stimulerer og hjælper dem til at udvikle deres sanser, logiske tænkning, motoriske færdigheder og kreative sans."

Jeg har også en fremtidplan for webshoppen, og som fremtidig ejer kan man jo overvejer at have mine tanker med i overvejelser med omkring dem, så kontakt mig endelig for en yderligere uddybbende samtale.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2230

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
25620

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-03-2016
Udbudspris 89.000 DKK