Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

NEDSAT MED 50.000 KR! - Cyklende StreetFood koncept med uanede muligheder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

VIRKSOMHEDEN ER NEDSAT MED 50.000 KR! :-)

Vi startede virksomheden som et led i vores uddannelse, hvor vi i den grad beviste, at man kan skabe en succes over en sommerperiode - og endda lave et pænt overskud. Da vi aldrig havde planer om, at drive virksomheden i mere end et par måneder, er den nu sat til salg til under etableringsomkostningerne!

Virksomheden hvor der nu er bevist ”Proof Of Concept,” er nu er klar til tage et ekstra skridt op og ekspandere til en endnu større forretning. Virksomheden der består af 5 fødevaregodkendte ladcykler og alt tænkeligt tilbehør, bygger på to overordnede koncepter, nemlig: Street Food og events.

Street Food forretningen
Mange steder i landet er der blevet givet tilladelse til, at du må stå på ”gader og stræder” og sælge mad og drikke. Dette betyder, at du sparer de store omkostninger til husleje og lokaler, som alle restauranter kæmper med at betale i - specielt i lav sæsonerne. En anden fordel er, at du frit kan rykke din forretning til der hvor der er mennesker og at du har 5 salgsflader frem for en restaurant, der kun har 1, og derved mulighed for at skabe en meget mere stabil og højere omsætning. Mobilitet er nøgleordet!
Vi så Street Food konceptet som den enkle vej til at skabe en høj kendskabsgrad og på sigt også kunne lave en god og rentabel forretning på. Vi beviste, at vi allerede efter den første sommer havde skabt en rentabel forretning på Street Food og skabt en rigtig god kendskabsgrad!

Event konceptet:
For at skabe en unik position i eventbranchen, kræver det at man både er pålidelig og leverer kvalitet men mindst ligeså meget, at man skiller sig ud fra mængden og kan tilbyde noget unikt. Vi oplevede derfor med det samme en efterspørgsel efter vores koncept til både private arrangementer såvel som festivaller og firmaevents. Hvis man kan finde ud af håndtere eventbranchen, er det også her man har en unik mulighed for at lave et overskud allerede fra første arrangement.
Set i bagklogskabens lys, har vi ikke håndteret de private arrangementer godt nok, da vi ved de første arrangementer ikke havde aftalt en garanteret minimumsomsætning, og endte derfor med for meget mad og for lidt salg. Dette var ikke nogen god forretning i starten. Dog var langt hovedparten af vores events en rigtig god forretning, som udgjorde den berømte ”Cash Cow” i virksomheden og med større fokus, nemt vil kunne været endnu bedre!

Disse fejl lavede vi:
• Deltog i arrangementer, hvor vi ikke var garanteret at få dækket vores omkostninger.
• Fokuserede ikke nok på at lave mere standardiseret løsninger til private arrangementer, hvilket betød unikke løsninger hver gang og øgede omkostninger.
• Markedsførte os ikke nok, selvom vi kunne se det gav pote.
• Fokuserede ikke nok på, at få langvarige aftaler i hus (fx virksomhedsevents), som kunne give sikker omsætning.
• Var ikke konsekvente nok i vores placeringer af cyklerne og tidspunkter for, hvornår vi var ude.

Hvad kræver det at komme i gang med virksomheden:
For at virksomheden hænger sammen, kræver det selvfølgelig at man har noget at sælge. Det er derfor essentielt, at man enten finder en fleksibel samarbejdspartner, der kan levere produkterne eller man finder en løsning, hvor man selv producerer dem. I vores tilfælde, lejede vi os ind hos et catering køkken, hvor vi benyttede os af deres køkken når det alligevel stod tomt og stod derfor selv for produktion.

Fremtiden:
Første gang vi lancerede Street Food konceptet havde vi en omsætning på ca. 4.000 kr. pr. cykel (vi havde to cykler ude), hvor 90% af omsætning var indenfor de tilsammen 2,5 timer. Allerede tredje gang vi var ude oplevede vi, at folk allerede havde hørt om vores koncept og gerne vil støtte det. For hver gang vi var ude oplevede vi at kendskabsgraden steg.

Hvis vi i de fem måneder vi var aktive i salgsarbejdet, har formået at skabe en rentabel forretning og et pænt overskud, så er vi sikre på, at virksomheden kan blive en stor succes når der er etableret en mere stabil kundebase og kendskabsgrad.

Det her følger med i virksomheden:
• 5 multifunktionelle salgscykler byggede i aluminium, alle med 2 seperate termorum og et stort opbevaringsrum. Alle cyklerne er godkendt af fødevarestyrelsen med gladeste smiley. Hver cykel har separat p-nummer.
• Logoer som er påsat på fire af cyklerne.
- Bemærk at det kun er 4 af cyklerne, der har påsat navnet
• MobilePay betalingsløsning knyttet til et godt guldnummer
• Forklæder med logotryk (24 stk.)

• Hjemmeside + domæne
• Emballage til både smoothie, burger og juices. Er ikke optalt.
• Aktive sider på både Facebook og Instagram
• Gastrobakker (7 stk),
Spækbræt af plast (ca. 5 stk)
Køkkenvægte (3 stk)
Tænger (4 stk)
Camping grill (6 stk)
Servietholder (4 stk)
Påmonteret cykeltasker (5 stk)
Førsthjælpskasse (4 stk)
Små brandslukker (5 stk)
¼ gastrobakke til afvægning (5 stk)
Sækkevogn (1 stk)
Cykel kæder inkl lås (5 stk)

Dette mangler:
Der mangler parasoller til alle cyklerne. Der er gjort plads til, at de kan monteres. De parasoller vi havde købt, var i for dårlig kvalitet og er desværre gået i stykker.

Events vi har deltaget i:
- Studentergilder
- Diverse firmaevents
- Aarhus Food Festival
- Borum Jazz Festival
- Markedsdag i Jægergårdsgade
- CYKLO (Muskelsvindsfonden)
- OP PÅ CYKLEN (Muskelsvindsfonden)
- Mejlgade for mangfoldelighed
- Reception på Aarhus Tech
- Sculptures By The Sea
- Kapsejladsen
- Blev kontaktet af Sallings personale afd. Omkring skrub af mad til deres julefrokost

Vi ønsker de nye ejer ALT godt vind med på vejen og vil selvfølgelig stå til rådighed for uddele af vores erfaring!

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2809

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
25578

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-02-2016
Udbudspris 80.000 DKK