Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med speciale i Iphone covers siden 2013

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Sjælland
Gem annonce

Meget veldrevet webshop med god tilhængerskare på de sociale medier

Denne webshop er kommet rigtig godt igang på bare 2 år. Produkterne er primært iPhone covers samt lidt til iPad og Samsung. Vi har nøje udvalgt vores produktsortiment så det skiller sig ud fra vores konkurrenter og vi er derfor også kendt for at have produkter som ingen andre i Danmark har.

Vi ønsker at sælge virksomheden fordi vi synes at vores kompetencer ikke rækker til at udnytte det store potentiale som webshoppen har. Overdragelsesperiode kan aftales efter behov.

Vi sælger hele virksomheden inkl. Varelager, etableret webshop, leverandøraftaler, emballage samt teknisk udstyr, heriblandt labelmaskine. En af de mest værdifulde ting er vores netværk blandt danske celebrities, her har vi kontakt med rigtig mange som har interesse i vores produkter og brand.

Omsætningen i 2015 var på 190.000 kr. og 672.000 kr. i 2014. Grunden til det store fald i omsætning skyldes mangel på tid og ressourcer. Virksomheden blev nedprioriteret grundet andre interesser og lign.

Det seneste halve år har vores markedsføringsbudget været næsten ikke eksisterende og vi sælger stadig grundet vores store base på Facebook og instagram.

Køberen kan være en som har en ildsjæl og får noget med et kæmpe potentiale som kræver tid, lyst og hårdt arbejde. Vi ved selv hvordan det er bare at finde en troværdig leverandør (specielt i asien) og dem har vi 2 af. (den ene kan lave alt hvad man ønsker samt skaffe alt andet hvis man ønsker at udvide sortimentet.)

FaceBook over 17.000 synes godt om

Instagram med over 45.000 følgere

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2478

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
25315

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-01-2016
Udbudspris 75.000 DKK