Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Modehus samt Webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Anerkendt og unikt Modehus i fantastiske omgivelser i stort domicil på næsten 500 kvm med masser af muligheder. Unik beliggenhed.
Spændende koncept med over 9000 kunder. Masser af udviklingspotentiale.
Dertil en ny webshop i tidens design.

Omsætningen for modehuset ligger på over 4 millioner kr.
Modehuset har eksisteret i 12 år. Det passer med at der kan udbetales ca. 2 fuldtidslønninger, jeg har lønnet mig selv med 30.000 kr, og har stadig haft overskud som jeg har valgt at geninvestere i virksomheden. Vi havde et år med minus grundet en forkert investeringen, forretningen kører dog med overskud igen på nuværende tidspunkt.
Den kommer med 2 ansatte der har interesse i at fortsætte med at arbejde (10-20 timer ugentligt).

Webshoppen har eksisteret siden December måned. Dens omsætter er derfor svær at sige da den stadig er stigende. Vi ligger på nuværende tidspunkt på ca. 8-10.000 kr ugentligt i omsætning.
Der er ikke lagt noget arbejde i markedsføring af webshoppen, ej heller betalt nogen penge til markedsføring. Dens salg kommer derfor fra modehusets anerkendte navn. En der lægger tid i at lave online markedsføring ville hurtigt skabe stor vækst på webshoppen.

Til selve butikken er der udviklet et CMS system. Dette gør at alle vores kunder ligger i databasen og vi har nu registreret over 9.000 unikke kunder. Vi har deres oplysninger som gør vi kan ekspedere dem bedre og hurtigere. Modehuset er derfor kendt for sin gode kundeservice.
Mænd elsker bl.a. at købe gaver til deres koner og kærester hos os, fordi vi kan finde dem i systemet og rådgive dem til hvilke farver, størrelse samt designs de bedst kan lide.

Varelager på 1.200.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3887

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
25182

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
16-12-2015
Udbudspris 799.000 DKK