Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop inden for herre mode!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Nordjylland
Gem annonce

Opsamling på nedestående:
Hjemmeside med herremode
90% af produkterne findes ikke i fysiske butikker
Stort stykke arbejde ud af at finde de unikke designere
Produkter i høj kvalitet
Fejlfrie produkter fra vores leverandører på hjemmesiden
Køber får en stor stak billeder til promovering
Alle produkter er niche produkter (bør bevares ved en køber)
Det har krævet utrolig meget tid at få stablet virksomheden på benene, da der har været mange forhandleringer.
Virksomhedens hjemmeside er opbygget med det formål at lede kunden bedst muligt til køb
Vores konverteringsrate er steget og vi har bl.a. fået 105 tilmeldte på nyhedsbrevet
Hjemmesiden er rated 99% SEO venlig



Koncept:
Ideen bag webshoppen blev skabt på baggrund af de udenlandske modesider. Vi blev nemlig enige om, at der på daværende tidspunkt ikke fandtes en dansk side, hvor der blev gjort ekstra meget ud af selve konceptet set i forhold til udenlandske modesider som bl.a. MRPORTER. Derfor har vi designet en side for de moderne mænd, hvor det er muligt at købe nøje udvalgte produkter, som 90% af gangene ikke findes i fysiske butikker. Vi har gjort et stort stykke arbejde ud af at finde de unikke designere, som leverer produkter i høj kvalitet, samt produkter der ikke bliver solgt i diverse butikker. Et af de primære mål med webshoppen er at få kunderne til at føle, at de produkter, som de køber på vores webshop, er unikke eller i så fald sjældne. Dermed er det ikke alle, som bærer produkterne på gaden. Et mål jeg mener, en køber bør holde fast i!

I og med at vi har vægtet kvalitet så højt, befinder der sig derfor kun fejlfrie produkter fra vores leverandører på webshoppen. Dette er bl.a. blevet en realitet, da vi har haft en fast regel, der går på, at hvis leverandøren gentagende gange sender produkter til os med fejl, er vi villige til at stoppe samarbejdet med den pågældende leverandør eller i så fald stoppe salget af produktet med fejl. Vi har nemlig valgt at vægte kvalitet og omdømme højest, og dette har resulterer i, at vi ingen dårlige anmeldelser eller klagemails har modtaget, da vores kunder er fuldt ud tilfredse.

Sidst men ikke mindst, har vi haft stort fokus på design, når det omhandler vores Facebook side, Instagram og hjemmeside. Vi bruger nemlig kun billeder, som udstråler elegance samt kvalitet, og vi har derfor adgang til et stort lager af billeder, som en kommende køber vil kunne hente billeder fra. Vi har i den forbindelse fået fat i bloggere, som ved hjælp af eksklusive billeder kan promovere, udover vores egen promovering, vores koncept og/eller produkter.

Hjemmesidens produkter:
Alle (niche) produkter på hjemmesiden er som sagt fundet ved en kæmpe research af markedet for herremode. Vi har undersøgt store dele af det Europæiske marked, og 90% af de produkter vi forhandler, kan du ikke finde i de danske butikker. Derfor har det krævet utrolig meget tid at få stablet virksomheden på benene, da der har været mange forhandlinger.



Opbygning af webshop:
Webshoppen er opbygget med det formål at lede kunden bedst muligt til køb. Med andre ord har vi haft professionelle webdesignere med i projektet, hvor farver er blevet diskuteret for at få kunden til at gennemføre købet bedst muligt. Fluebenet samt tilmelding af nyhedsbrevet er blot få ting, hvor farverne er valgt helt specielt. Denne metode har resulteret i, at vores konverteringsrate er steget, og vi har bl.a. fået 105 tilmeldte på nyhedsbrevet indenfor blot 1 måned. Ved siden af nyhedsbrevet har vi gjort det muligt for kunderne at tilmelde sig en venteliste. Hvis et produkt er udsolgt, kan kunden dermed skrive sig op og få svar, når produktet lander på lageret igen.
Hjemmesiden har kostet utrolig mange penge, hvilket bestemt også kan ses og ”mærkes”. Selve siden er bygget op fra bunden af i Wordpress, hvor hjemmesiden er rated 99% SEO-venlig i alle de bagvedlæggende koder.

Udover ovenstående så vil jeg selvfølgelig gerne sætte køber ind i hele hjemmesiden og hvordan siden ligger på google og give et stort indblik ind i hvilke målgruppe virksomheden rammer, samt deres kundernes aktiviteter så man kan segmenter korrekt fra starten.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4659

Sælger kontaktet:
59

Følger annoncen:
15

Annonce id-nummer:
25062

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
18-11-2015
Udbudspris 40.000 DKK