Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

6 websites med top domænenavne

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Grundet fokus på andre forretningsområder ønsker vi at frasælge en række websites:

Et online bilmarked med prisalgoritme og meget mere. Sitet har efter vores mening den bedst mulige webadresse hvis ens website skal have noget med 'bil' at gøre.

Website med booking af ferieboliger i hele Europa. Websitet har efter vores mening den bedst mulige webadresse vedrørende 'sommerhuse'.

Et informations-website for gravide. Super indhold og velbesøgt. Websitet har efter vores mening den bedst mulige webadresse hvis ens site omhandler temaet 'Gravid'.

Et website med madopskriver. Efter vores mening har dette website den bedst mulige webadresse hvis temaet er 'madopskrifter'.

En online vinshop (midlertidig lukket da vi har udsolgt af vin). Efter vores mening har shoppen den bedst mulige webadresse hvis temaet er 'vine'

Det sidste website der er under udvikling har temaet 'fisk'. Akvariefisk er den langt største hobby i DK. Websitet her har efter vores mening den bedst mulige webadresse hvis temaet er 'fisk'.

Sælges samlet eller hver for sig.

Den opgivne prisen er uden moms. Disse sites sælges momsfrit da der er tale om frasalg af 6 selvstændige forretningsområder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2267

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
25040

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-11-2015
Udbudspris 1.500.000 DKK