Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Udlicitering af salgsdelen for online portal henvendt til transportbranchen

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Nu tilbydes muligheden for at drive retten til at udbyde transportbranchens svar på en datingside for transportør og dem, der skal have gods transporteret.

Transportbranchen omsætter for et flercifret milliardbeløb årligt og licensen hér vil med opnåelsen af et konservativt mål på få % af markedet indenfor de næste år kunne genere et overskud på et 2-cifret millionbeløb.

Der er kort sagt tale om en unik mulighed for stort afkast, foruden at ændrer opfattelsen af hvordan transport bestilles.

Firmaet er en portal, der formidler kontakten mellem transportkøbere, speditører og transportører på en sådan måde, at der opnås optimale transportaftaler til økonomisk gavn for alle parter og miljøet.

Portalens formål er at optimere transporten, således at transportkøberen ved bestilling af transport har 3 muligheder for at få transporteret sit gods, enten via en eksisterende tur eller benytte sin foretrukne leverandør eller via auktionsgods.

Vælges den første mulighed får transportøren forøget sin udnyttelse af lastkapaciteten og ofte vil transporten kunne gennemføres til en lavere pris, end hvis transportkøber bestilte transporten direkte hos en transportør, der skulle køre godset eksklusivt.

Indtjeningen i portalen sker ved at der opkræves en mindre %-sats af værdien af de fragtaftaler, der indgås via systemet. Et beløb der ligger markant under den ekstra indtjening som transportør kan opnå ved at hæve udnyttelsesgraden af lastkapaciteten.

Licensen omfatter rettighederne til promovering af Portalens ydelser i Danmark.

Licenstager eneste omkostning er ½ af udgifterne til udarbejdelse af en kontrakt på licensen til at drive konceptet eksklusivt i Danmark, hvilket giver ret til følgende:

70 % af indtægterne
15-20 timers ugentlig canvas/opdatering af db​ af mig​
Fortsat videreudvikling af siden
Ingen udgifter til hosting/server

Til Portalen er der udviklet en app til Android telefoner samt en professionel video på 1:36 der forklarer konceptet, sidst men ikke mindst er værktøjet (admin) skræddersyet til salg som egentlig ikke er et salg da indtjeningen er en procentdel af indtægten for transportøren/speditøren.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3095

Sælger kontaktet:
43

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
25015

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
11-11-2015
Udbudspris 0 - 50.000 DKK