Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 350.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Kendt webshop med høj dækningsgrad og salg af tøj og design selv t-shirts

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Ikke oplyst
Gem annonce

Super kendt og højindtjenende webshop i kraftig vækst med handel og produktion sælges. Der er tale om en unik mulighed for at udvide din forretning med en selvstændig profil med en meget høj indtjening.

Virksomheden sælger en bred vifte af tøjprodukter både med og uden tekstiltryk. Kunderne er private, virksomheder og offentlige institutioner.

Virksomheden har en helt unik position på nettet, hvor der er opbygget en knivskarp profil. Der sælges et bredt udvalg af t-shirts, hættetrøjer, bluser, jakker, sports og arbejdstøj. Derudover kan kunder selv designe deres t-shirts og trøjer med deres tryk på inde på siden. Denne feature er stærkt automatiseret og kræver kun begrænset oplæring i den bagvedliggende tekstiltrykproduktion.

Dækningsbidrag i 2015 ventes at udgøre ca. kr. 900.000. Forretningen kan passes af 1 fuldtidsmedarbejder.

Shoppen har ca. 6.000 besøgende månedligt (stigende) hvoraf ca. 90% er organisk/direkte trafik. Konverteringsgraden ligger >2%.

Derudover en facebook side med over 5.000 likes og Instagramside med næsten 1.000 opslag.

I prisen indgår domæne, webshop, teknologi, maskiner, varelager, hjælpematerialer og inventar. Sælger tilbyder at hjælpe 14 dage med indkøring for en aftalt pris og herefter 1 måneds mail og telefonsupport efter aftale.

Der ejes tilsvarende domæne for hhv. Tyskland og Sverige. Disse kan eventuelt tilkøbes hvis køber ønsker at udvide til disse store markeder.

Kunderne findes over hele landet og forretningen er flytbar. Der kræves begrænset plads ca. 100 m2.

Den ideelle køber kunne f.eks. være en eksisterende shop ejer som ønsker at booste sin omsætning/indtjening fra dag 1, eller et eksisterende tekstiltrykkeri eller anden virksomhed i den grafiske branche som ønsker en differencieret profil i markedet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2860

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
24960

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
05-11-2015
Udbudspris 350.000 DKK