Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 275.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Veletableret dansk interiør og møbel webshop med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Veletableret dansk webshop med salg af interiør og møbler sælges, da vi har flere projekter i luften og ønsker at alle vores projekter får den fulde opmærksomhed. Vi håber derfor at finde den rette køber til vores skønne webshop!

Webshoppen har et stilrent, minimalistisk og meget brugervenligt design. Den er sat op som SUMOshop. Systemet er nemt at administrere og navigere i, hvilket gør det tilgængeligt at foretage ændringer på webshoppen uden besvær. Webshoppen har et professionelt udtryk, som går godt i spænd med den måde, hvorpå den drives.

Du får ikke blot en webshop men et velkendt brand, der har en solid plads på markedet. Webshoppen er tilstede på flere sociale medier med stor succes og tilslutning. Der følger en professionelt opsat Facebookside samt en fremgangsrig Instagramprofil. Endvidere medfølger en Pinterest profil samt en nylig opstartet blog. Ligeledes følger et nyhedsbrev opsat i MailChimp. Fælles for alt dette er, at det er professionelt opsat med øje for den røde tråd i brandets grafiske og æstetiske udtryk.

Salg foregår primært som B2C på det danske marked. Den seneste tid har vi dog haft stor succes med vores indtræden på B2B markedet. Ligeledes har vi det seneste år oplevet stigende efterspørgsel fra andre lande i særligt Norden, hvor der er et kæmpe uudnyttet potentiale.

Webshoppen har flere eksklusive leverandøraftaler. Blandt leverandørerne er flere optrædende på det internationale marked.

Varelager medfølger.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3889

Sælger kontaktet:
51

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
24935

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
01-11-2015
Udbudspris 275.000 DKK