Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med special-kaffe b2c, mulig enedistribution b2b i DK + Grønland

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Lækker special-kaffe fra Italien og mulighed for enedistribution b2b i DK + Grønland - ligger lidt stille pt (grundet manglende indsats fra min side, jeg har ganske enkelt ikke tid) men kæmpe potentiale for den der vil yde en indsats.

Der er et meget stort og u-udnyttet potentiale i at tage kontakten til diverse specialforretninger, cafeer, helsekostforretninger og andre kæder, samt hvis du er minded på deltagelse i diverse mad- og livsstils- og helsemesser.

Meget gerne hurtig overtagelse, da jeg er vendt 180 grader og har fokus på anden type forretning, der tager al min tid.

Der kan efter nærmere aftale medfølge lidt lagervarer for ca. 7.500 i salgspris b2c, så der er lidt at starte op på, alt efter hvornår en evt. handel sker, selvom jeg ikke har købt nye hjem, da jeg jo gerne vil sælge. Samlet pris på webshop og evt. lagervarer forhandles der frem til når det er.

Webshoppen er bygget i WordPress/WooCommerce og jeg hjælper naturligvis med at sætte dig ind i hvordan den fungerer.

Desuden kan der betales med kreditkort (Visa/DK, Visa, Mastercard etc.) gennem betalingssytemet Stripe, så du slipper for at have en dyr PBS aftale el. lign, og kun afregner ganske små procenter af selve salget (billigere end PayPal) = ingen månedlige omkostninger til dyre betalingsløsninger.

De seneste 30 dage (pr. d.d. 18.02.2016) har der været:
1376 sidevisninger, 324 unikke brugere, organisk søgning på 267og en bounce rate på 9,20% på websitet, der i øvrigt er gjort klar til SEO men på ingen måde udnyttet overhovedet. Har intet gjort på den front.

Der er oprettet facebook side med 600+ følgere, der naturligvis følger med, lige så vel som en mailliste via MailChimp der heller ikke er blevet brugt/gjort noget ved endnu.

Selve domænenavnet følger naturligvis med (skal overføres til din virksomhed) og ligeså et ekstra domæne til den anden type kaffe der p.t. sælges (fra samme leverandør - der er et par andre typer kaffe også man kan vælge at importere).

Der medfølger IKKE CVR nummer, det skal du selv have eller oprette, da kaffe-delen af virksomheden kører under samme CVR som mit hoved-erhverv.

Du skal desuden allerede have eller være klar på at oprette import/eksport tilladelser, samt godkendes til handel med fødevarer via fødevarestyrelsen (tørvarer - bare du har et helt rent kontor med hylder af metal, uden husdyr el. lign, kan du sagtens køre shoppen hjemmefra, hvis det er).

Såfremt et salg kommer på tale, så formidler jeg naturligvis kontakten til leverandøren, hvor det anbefales at du underskriver aftale om enedistribution i DK + evt. Grønland (har været en del kunder derfra) - og hvor mine nuværende rettigheder naturligvis så bortfalder.

Prismæssigt ligger jeg i den lavere ende (+ moms) da jeg gerne vil have mulighed for at fokusere 100% på det nye jeg har startet op (og som er en helt anden branche).

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3169

Sælger kontaktet:
122

Følger annoncen:
23

Annonce id-nummer:
24838

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-10-2015
Udbudspris 0 - 50.000 DKK