Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

HR webportal med stort potentiale

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

En webportal med svar til jobansøgere og annonce i samme portal. Et yderst velfungerende system, der bare ikke har været tid til at gå videre med. For den rette er potentialet stort og udgifterne til drift er på under 10.000 kr. årligt, inkl. SSL-licens, backup og domæneafgifter.

Systemet er dansk udviklet og bygget over et CMS-system, så man kan selv ændre på samtlige tekster, parametre, prisstruktur osv. Enkelt og sikkert.

Portalen er grundlæggende tænkt anvendt som en svarportal, der kan gøre det lettere at få besvaret sine jobansøgere, når man opslår stillinger på nettet, herunder på egen hjemmeside. Samtlige ansøgere kan ledes hen i samme indbakke via simple link. I tillæg får man en jobannonce med for at gøre det yderligere attraktivt for kunderne.

Portalen kræver en salgsminded person og kan drives som bi-beskæftigelse eller som fuldtidsarbejde, alt afhængig af den enkeltes ønske. Det er et betydeligt og stort potentiale for den rette person eller virksomhed.

Der vil blive ydet assistance til igangsætning og overdragelse af domæner samt driftsaftale og tilretning af konti til betaling etc.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1824

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
24824

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-10-2015
Udbudspris 80.000 DKK