Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 - 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Affiliate-hjemmeside med årlig passiv indkomst på ca. 175.000 kr.

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Min forventning til prisen har muligvis været urealistisk, så nu sælger jeg til højeste bud.

Hjemmesiden har eksisteret i små 4 år og har tjent penge på reklamer fra første dag. I starten var det småpenge, men det sidste års tid har den givet ca. 175.000 i overskud (oktober 2014 til og med september 2015). Så det kan vel godt karakteriseres som stabil passiv indkomst hvor indtjeningen er steget stødt og roligt hen over året.

Der er INGEN omkostninger udover 3500 kr. til webhosting om året. Jeg bruger ikke en krone på annoncer, SEO, linkbuilding eller hvad man nu kan købe af besøgende. På trods af det har jeg alligevel over 50.000 månedlige besøgende (sessioner), og over 300.000 sidevisninger (google analytics). Med andre ord INGEN udgifter kun indtjening.

Massage 24-7 startede som et hyggeprojekt jeg selv kodede i HTML, men hurtigt fandt jeg ud af at der var penge i det. Derfor investerede jeg i en helt ny hjemmeside med nye features, og den har nu fungeret i upåklageligt i ca. havlandet år.

Siden er meget let at håndtere med et system der er skræddersyet til banner og tekstreklamer. Her kan du selvfølgelig også godkende, rette og slette brugernes profiler, og Jeg giver gerne en grundig oplæring.

Massage 24-7 er en velbesøgt og velanset hjemmeside i Escort/massage branchen, og har blandt brugerne et godt rygte da den er 100 % gratis at benytte. Hjemmesiden er i et marked der altid vil være der, og meget tyder på at det vokser. Så du har muligheden for en god, solid forretning langt ud i fremtiden.

Som jeg skriver sælger jeg til højst bydende, og leverer selvfølgelig dokumentation for indtjening og besøgstal til alle seriøse henvendelser.

Jeg formidler også gerne kontakten til de affiliates-partnere jeg samarbejder med, og min webudvikler hvis du går med tanker om videreudvikling af sitet.

Hjemmesiden sælges da pengene skal bruges til et nyt stort projekt som desværre bliver dyrere end forventet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2159

Sælger kontaktet:
52

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
24744

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
06-10-2015
Udbudspris 50.000 - 100.000 DKK