Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 0 - 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Unik chance for Parnerskab - Badgefirma

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Badgefirma anparter til salg - med DIG/ JER som ledere

Vi vil gerne tilbyde dig/jer anparter i et nyt fælles ApS firma. Vi ejer allerede et domæne der vil passe godt - Men det skal du være med til at bestemme.

Vi har drevet en anden Badge virksomhed i snart 10 år og vi sælger nu for 7 millioner om året på koncernbasis.

Vi startede med at sælge færdige badges med motiver på festivaller rund om i Danmark. Der kunne vi sælge helt op mod 150.000 kr. i badges og lignende effekter på bare én festival.

Du tænker nok Kan man leve af at sælge badges? Ja det er vi et levende eksempel på. Disse vare sælges også i store mængder på udenlandske sider som f.eks. europosters.dk, popartuk.com, muthead.com, Grindstore.com og oneposter.com.

Vi har overtaget 1,5 millioner badges og badgepakker af samme type som vi solgte med stort held på vores gamle hjemmeside og festivaller. Problemet er bare at vi ikke har tiden til at opbygge en hjemmeside, brand, organisation, lager i Danmark og udlandet til at kunne sælge dem på den rigtige måde da vores fokus nu er på firmaer. Derfor tilbyder vi et partnerskab hvor du overtager en % del af dette nye fælles firma. Om det er 10% eller 90% afhænger af den kapital du kan bidrage med til firmaet.

Da vi selv solgte badges på vores hjemmeside før vi hovedsagelig solgte til firmaer købte en kunde typisk for mellem 100-200 kr.

Vi kan bidrage med ekspertviden om badges, leverandører, SEO, viden om marketing samt et lager med en indkøbspris på 2-3 millioner. Disse badges har en potentiel salgsværdi på mellem 5 og 10 millioner kroner.

Badgene har mange hundrede slogans og motiver det er alt ligefra bands som f.eks. beatles, Roling Stones, AC DC, blur til Disney og tv/film relaterede badges. Vi kan også levere helt nye og aktuelle badges til salg som f.eks. filmene Frozen, Inside, Star wars og minions. Disse kan købes med speciel partnerrabat til 2-3 kr. per badge.

Du kunne også udvikle dine egne motiver som du mener kan sælge og evt. lave dem på en af vores badgemaskiner eller få os til, at lave dem til en speciel partner pris. På den måde har hjemmesiden altid aktualle badges såsom ”Jeg kører flygtninge”, ”Støjberg Nej tak” eller ”Atomkraft ja tak”.

Vi forestiller os, at du/I har lyst til at drive en virksomhed, hvor man kan komme hurtigt igang med at sælge. Vi regner med at der alene fra en dansk side kan sælges for 500-1000 kr. om dagen allerede indenfor et par måneder.

Der kan også tjenes penge ved at henvise større produktions ordre til Badgeland. Disse forespørgsler kommer grundet shoppen hurtigt opnår gode søgeresultater på Google.

En god placering på Google er noget vi kan hjælpe med. Desuden vil de mange mange hundrede varenumre der vil blive lagt op kommer siden hurtigt langt op på søgetermet badges. Desuden kan vi henvise kunder til det andet firma hvis man vil have færdige designs.

Vores nye partner / partnere kan på sigt udvide til udlandet og ramme de mange millioner kunder i EU.

Vi bidrager med:

• Vi stiller et varelager på 1,5 millioner badges til rådighed billigt for firmaet. (Der kan evt. betales en royalty per ordre). Der betales kun for de badges der sælges.

• Vi er efterhånden eksperter i søgemaskine optimering så vi kan hjælpe med at få online butikken til at lægge meget højt i resultaterne på google i den interessante organiske og dermed gratis ranking.

• Viden om alt der har med badges at gøre.

• Henvisningsprocenter af produktion af badges til vores nuværende virksomhed. (hvis man ligger i toppen af google på badges kommer der også henvendelser på produktion af badges derfor kan dette nye firma også tjene på at henvise kunder til os.)

• Et kopi af vores magento shop branded til det nye firma. Dette system der blandt andet har en online badgedesigner har en værdi af 500.000 kr. Systemet et fuldt integreret med e-conomic via api, når kunden køber noget sender den automatisk faktura til e-conomic klar til bogførring. Postdanmark api kan også tilsluttes. Siden er selvfølgelig mobil og tablet venlig.

• Evt. regnskabshjælp. Vi laver selv vores regnskaber og har stor erfaring i dette.

Hvis produkterne hurtigt kommer på nettet kan der hurtigt hentes afkast af din investering eller med andre ord en driftlederløn.

Der er mulighed for at få display systemer med til lager eller til salgsdisplays til butikker. Vi har flere typer displaysystemer til bagdes.

Du kan bidrage med:

• At finde et lager til varene og stå for betalingen af lageret. Vi anbefaler et lager på omkring 50-100 m2 for at du kan lave et plukkelager så det er til at få overblik over de mange produkter. Det fylder ca. 4-5 paller.

• Du har ansvar for at få lagt produkterne op på hjemmesiden.

• God energi og iværksætterlyst.

• Mest vigtigt at du har den tilstrækkelige tid til at hjælpe det nye firma igang.

Alle pengene du/I investerer i firmaet går alene til at få dig og det nye firma igang med at sælge badges. Det kunne være penge til lager depositum, grafiske udgifter, adwords, hosting samt nye aktuelle badges.

Jo mere kapital du/I kan investere, og jo mere tid du vil bruge på projektet desto flere procenter kan vi tilbyde dig af det nye fælles firma.

Vi ser frem til et godt partnerskab.

Varelager på 3.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2295

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
24709

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-09-2015
Udbudspris 0 - 50.000 DKK