Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 59.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop - 125k i overskud på 10mdr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Sjælland
Gem annonce

Vi registrerer et stjernenavn i vores database og udsteder et bevis til folk.

Processen er fuldautomatisk og vi har max 1 supportsag pr. 25 køb, der oftest kan håndteres med en enkelt kort email. Den typiske support sag er folk der har svært ved at finde deres stjerne på himlen, men det kan fikses med en online vejledning.

TEKNISK SETUP
Shoppen er lavet i Shopify, payments håndteres via Stripe.com (der tager alle kreditkort). Digitalocean håndterer serverplads, hvor der genereres og tages backup af de PDF beviser kunden får. Sendgrid håndterer forsendelsen. Kontakt til udvikleren kan gives (Tjekkisk allround udvikler med perfekt engelsk som jeg har arbejdet sammen med i 6 år og har givet opgaver for over 300.000).

Samlede omkostninger om måneden er under $100 (ekskl annonceringsomkostninger)

INDTJENING
Websitet gik live i december 2014, og har siden da indtjent over 110.000kr på dealsites som Sweetdeal, DagensBedste, Dealsales, Travelbird mv. og lidt over 20.000kr på løssalg.

UPDATE: der er booket jule-deals på bl.a. SweetDeal.dk, der sidste år indbragte 30.000kr

Der er godt salg i deals omkring Jul, Valentines Day, Mors dag, Fars dag osv. Kontaktinfo på account managers hos dealsites følger selvfølgelig med.

Som du kan se nedenfor er der et stort potentiale i løssalget, da de 20.000 basically er skabt på baggrund af en måneds aktiv annoncering.

Jeg har virkelig ikke den store erfaring med hverken adwords eller Facebook annoncering, men efter lidt fiflen fik jeg følgende tal:

ADWORDS: Avg CPC 8.24kr - conversion rate efterfølgende på 10.94% = Avg cost pr. sale: 75,28kr.
43 conversions over en periode på et par uger, hvor det blev testet.

FACEBOOK:
Testet i et par uger
47 conversions, avg. cost pr conversion 83.39kr
OBS: Havde svært ved at få visninger, pga problemer med konkurrence indenfor mine target audiences. Hvis du har erfaring med FB annoncering vil du sikkert kunne løse det her.

Siden har nogle hundrede organiske besøg pr. måned, hvilket er nok til at genererer lidt småsalg, der sækker omkostningerne ved shoppen. Men potentialet er altså helt klart i en kombination af Facebook og AdWords.


DU KAN DA IKKE SÆLGE EN STJERNE ????!
Ja og nej. Vi står selv for registreringen i vores eget katalog (international Star Catalog) og er åbne omkring processen overfor kunderne som kan læse om diskussionen her: http://navngivenstjerne.dk/pages/kan-man-virkeligt-navngive-en-stjerne

HVORDAN KAN FORRETNINGEN GØRES BEDRE:
Hvis du er bare medium-god til adwords og Facebook annoncering vil der være en hel del at hente, og pba. den ene måneds resultater ovenfor vil du nok kunne ramme 200.000 på årsbasis.
Du får også domænet Nameastar.eu og buyastar.uk, hvis du gerne vil udvide forretningen.

HVORFOR SÆLGER DU??
Fordi jeg faktisk ikke er god til adwords eller FB annoncering, og har en anden forretning, der pt. vokser ret hurtigt og som sluger al min tid. Så jeg får ikke rigtig udnyttet forretningen her, og det er synd.

PRIS: kom med et bud. Regner nok med at få ca. 1/2 års omsætning ind.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5791

Sælger kontaktet:
41

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
24660

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
22-09-2015
Udbudspris 59.000 DKK