Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Solidt og Stærk voksende kurerfirma

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Virksomheden har med få år inden for sit kerneområde opbygget en solid position som leverandør af Kurerkørsel og Express transport til kunder primært i erhvervs- / offentligsektoren samt hastekørsel for private til hele landet.

Gennem en strategisk udvikling af produkter og en effektiv salg har virksomheden skabt en unik platform, der på under 2 år, har tiltrukket mange kunder, som i dag indgår i en fast kundeportefølje. Vi har idag over 100 af Top 1000 virksomheder i DK som har brugt os og vi har over 1.000 virksomheder i vores kundeportefølje som gøre jævnligt brug af vores services.

Vores virksomed sammenlignes med de store spiller på transport branchen (GLS Express / Bring express / PostNord mv.), Vi har fået over 1.000 nye erhvervskunder i 2013 / 2014 og vi vil forsæt vokse med nye kunder i de kommende år.

Organisationen er traditionelt opbygget og drives i et uformelt miljø. Produkterne er enkelte og udføres af et hold af fagligt dygtige og kompetente medarbejdere, der arbejder selvstændigt i direkte dialog med kunderne.

Virksomheden har været på markedet i få år og der et fortsat et stort potentiale, både i Danmark, Norden og EU. Den nuværende ejer ønsker at sælge virksomheden for at kunne koncentrere sig om andre aktiviteter i udlandet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2240

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
24655

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-09-2015
Udbudspris 400.000 DKK