Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 49.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Handelsplatform til køb og salg af brugte studiebøger - skal sælges inden årsskiftet - Giv et bud

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Platformen har været aktiv i tre år, og anvendes af studerende på Danmarks videregående uddannelser, herunder eksempelvis Handelshøjskolen i Aarhus, Aarhus Universitet og Copenhagen Business School.

På platformen sætter studerende deres brugte studiebøger til salg, og igennem et skræddersyet koncept formidles kontakten til købende studerende. Bøger sættes til salg igennem en ISBN-søgefunktion, som kombineret med platformens prisfastsættelsesmodel, estimerer en markedspris.

Fragt foretages i samarbejde med GLS, hvorved bogen blot pakkes af sælger og afleveres i enhver pakkeshop rundt om i landet, hvorefter bogen sendes til køber. Platformen sørger for at købers betaling først overføres til sælger efter købers godkendelse. Herved opnås den optimale sikkerhed i transaktionen. 


Vi har under udviklingen af platformen indgået samarbejdsaftaler med en række partnervirksomheder, herunder en af nordens største onlineboghandlere til levering af nypriser og informationer på bøgerne.

Endvidere er der indgået et samarbejde med landets førende udbyder af e-bøger. En implementering af udbyderens modul kan udvide platformens sortiment til at omfatte e-bøger og udgør dermed en spændende ekspansionsmulighed. Platformens funktioner kunne endvidere anvendes på andre bogtyper end studiebøger, samt andre produktgrupper med lignende karakteristika.

Vi oplevede, som studerende, en høj bogudgift på nye bøger og mangelfuld levering ved køb af brugte studiebøger. Derfor startede vi platformen for at gøre livet nemmere for studerende og tilbyde en sikrere handel. Vi er overbeviste om, at både platformen, som den står i dag og med de spændende udviklingsmuligheder, udgør en attraktiv forretningsmulighed.

Vi har nu gennemført vores studier og er travlt beskæftigede i vores respektive jobs. Derfor ønsker vi at sælge konceptet til en eller flere nye ildsjæle, som brænder for at leve vores ide videre.



Kontakt os herigennem for yderligere informationer. Vi stiller gerne op til et møde, hvor det samlede koncept og de økonomiske muligheder fremlægges.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3178

Sælger kontaktet:
51

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
24359

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-08-2015
Udbudspris 49.000 DKK