Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 125.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Engrossalg af gummigranulat produkter med vækst potentiale.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Handelsvirksomhed der sælger gummigranulat produkter som f.eks. gummifliser, gummikantsten, underlag til hestebokse, m.m. til kunder i hele landet inden for bygge og anlæg.

Der er ikke behov for lager, da alle ordre sendes direkte fra producenten. Virksomheden sælger til kunder i hele Danmark inden for anlægsvirksomheder, kommuner m.m.

Produktet er gummigranulat produkter som eks. gummifliser til legepladser. Potentialet for virksomheden bliver ikke udnyttet i Danmark, på grund af manglende tid (drives i dag ved siden af mit almindelige arbejde).

Virksomheden har i dag på årsbasis en fornuftig omsætning og overskud. Salget er meget sæson betonet og omsætningen er højest i sommer og efterårs månederne.

Modtager over 500 køber henvendelser om året, som ikke altid følges op grundet manglende tid. Potentialet for virksomheden bliver derfor ikke udnyttet. I de rette hænder og med en fornuftig indsats vil virksomheden kunne vokse og skabe en fornuftig indtægt til den rette køber.

Det kræver ikke nye investeringer at drive virksomheden blot en PC. Meget lave drift omkostninger som primært er til google ad Words, websiden, hosting af ERP systemet. Virksomheden har givet overskud de sidste 2 år. De interne procedure, som ordre behandling, indkøbs styring, samt leverings planlægning fungere optimalt og understøttes at et velfungerende ERP system.

Der medfølger en velfungerende webside som viser vores brede sortiment inden for gummigranulat produkter. Virksomheden har mulighed for at udvide sortimentet med legeredskaber i rustfristål og udendørs fitness redskaber fra samme producent, men igen grundet tid er produkt sortimentet ikke blevet udvidet med disse produkter.

Der er et uudnyttet skatteaktiv på 112.000 kr. i virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2717

Sælger kontaktet:
126

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
23950

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
16-06-2015
Udbudspris 125.000 DKK