Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 400.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Destributør i elektronik- og computer branchen, med 2 nye webshops

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Distributør, med 2 Webshops – Salg af Elektronik, computer, audio / video og antenne tilbehør.

Vi er leverandør til en lang række store og små erhvervskunder og forhandlere, samt private kunder, hovedsageligt i Danmark.

Dette forgår blandt andet via vores to nye webshops, med mere end 7000 vare nr. Én side til B2B og én til privat salg. Begge webshops styres fra én back end og er begge tilkoblet samme lagerstyring og bogholderi.

Hjemmesiderne har et væld af muligheder, blandt andet automatisk produkt oprettelse.

Virksomheden startede oprindeligt i 1997, men vi etablerede først selskabet 2012, hvor vi købte virksomheden, som dengang kørte forrygende. Kort efter mistede vi, på tragisk vis en medarbejder i virksomeden, som var nøglestenen i virksomheden og har siden da kun drevet den på helt lavt blus, hvor vi absolut intet salgsfremmende eller markedsførings arbejde har udført, og har derfor kun haft en en årlig omsætning nede omkring 1 mil. Virksomheden skal sælges nu, af personlig årsager, der gør at det ikke længere er muligt at fortsætte, heller ikke på hobby plan.

Før vi mistede den omtalte medarbejder, var omsætningen væsentligt højere, med flere enkelte B2B kunder, som hver gav over en mill.

Forretningen kan meget let udvikles, hvis blot man er indstillet på at ofre lidt tid derpå. B2B kunderne er der allerede og med lidt salgs arbejde mm., vil denne del hurtigt vokse. B2C delen er helt klar til at modtage ordrer. Her vil det naturligvis kræve noget markedsføring, så kunderne ledes ind på siden. Vi har med vores gode leverandør aftaler, på en lang række produkter, mulighed for at ligge et godt stykke under prisen, ift. vores konkurrence.

I et salg medfølger:

-Lagervarer – Omkring 2700 varenr. På lager - Med værdi på omkring 600.000 kr.

-Lager og kontor inventar – Reoler ca. 120 meter reoler, kasser, hæve/sænke pakkeborde og skriveborde m.m. - Værdi omkring 200.000 kr.

-2 webshops, samt 4 domæner – Nye shops, lavet fra bunden (Ikke billig modul løsning), med et væld af muligheder - Webshops er forholdsvis nye og har kostet godt 300.000 kr.

-Emballerings materiale i form af kartoner, buble wrap kuverter, poser, tape mm.

-Leverandør aftaler overtages, blandt andet indeholdende flere Drop shipping aftaler, hvor leverandørens lager benyttes som fjernlager og sender direkte til kunden.

-En lang række B2B kunder og dertilhørende leveringsaftaler overtages

-Facebookside

Ny pris! For en forhåbentligt meget hurtig handel, har vi netop valgt at ændre prisen fra 700.000 til 400.000 kr. - Slå til nu!

Varelager på 600.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4609

Sælger kontaktet:
62

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
23625

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
19-04-2015
Udbudspris 400.000 DKK