Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 27.500 DKK

Søg lignende virksomheder

LEDguiden.dk til salg – Webshop med dropship-aftale, pæne nøgletal og stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Hvis du står med et ønske om at prøve dig selv af som selvstændig, eller hvis du ønsker at udvide din portefølje af virksomheder, er vores webshop muligvis noget for dig. Vi grundlagde virksomheden i 2011, og har siden starten haft en samlet omsætning på mere end en halv million. For et år siden blev webshoppen total re-designet, og udviklet på en open-source CMS-platform. Derfor er den nu helt opdateret og optimeret, med meget lave driftsomkostninger.
Vi har efterhånden fået gang i for mange andre projekter, og derfor får webshoppen ikke den opmærksomhed den fortjener, og som det kræver, hvis det helt store vækstpotentiale skal realiseres.
Siden launch, har vores markedsføring primært forgået online via AdWords og Facebook (600 likes). Det sidste år, har vi koncentreret indsatsen omkring forøgelse af organisk trafik. Til det formål har vi haft et eksternt SEO-bureau tilknyttet, som har været medvirkende til gode pagerank resultater på centrale keywords.
Vi forhandler få, særligt udvalgte kvalitetsprodukter, i en kategori med stor efterspørgsel. Produkterne er alle godkendt og designet her i Danmark, og kunderne er både privat- og erhvervskunder. Der ligger et stort potentiale, særligt over for erhvervskunderne. Den gennemsnitlige ordrestørrelse ligger på hele 1500-2000 kr, og grundet vores dropship-aftale er der minimal håndtering og ingen lagerbinding.
Der ønskes en hurtig overdragelse, hvorfor virksomheden sælges til højeste bud over 27.500. Dette på trods af pæne historiske omsætningstal og det store uudnyttelde potentiale.
Kontakt os, hvis du er i markedet efter en virksomhed, som har en god historik, loyale kunder, dropship aftale, ny-designet webshop, lave driftsomkostninger, vækstpotentiale, lav købspris, meget få reklamationer, samt lav behandlingstid.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1664

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
23178

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
12-03-2015
Udbudspris 27.500 DKK