Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Cloudbaseret IT system til erhvervsliv med eksisterende kundebase

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Af hensyn til konkurrenter og eksisterende kunder er denne salgsannonce anonymiseret.

Virksomheden udvikler og driver et cloudbaseret IT system i SaaS kategorien (Software as a Service). Af hensyn til anonymiteten kan jeg ikke afsløre det præcise formål med IT systemet, men der er tale om et IT system, som hjælper virksomheder i forbindelse med nogle administrative processer. Systemet sparer tid og skaber overblik for virksomhederne. Systemet er 100% cloud-baseret og der skal derfor intet software installeres hos kunden. Systemet kan sammenlignes med et online regnskabssystem (som eksempelvis e-conomic), men det er IKKE det, der er tale om.

Kunder

Kunderne betaler løbende per måned i et fast abonnement for at anvende systemet og der er derfor tale om en fast løbende indtjening. Der er i øjeblikket cirka 18 kunder som anvender systemet, og der er store og kendte brands imellem. Aftalerne med kunderne er meget ensartede med kun små variationer.

Kunderne er glade for systemet og i løbet af de 4 år virksomheden har eksisteret, er der kun mistet to kunder.

Økonomi

Kunderne betaler et fast beløb per måned for at anvende systemet og faktureres kvartalsvis. De nuværende kunder genererer en årlig omsætning på cirka DKK 450.000.

Udgifterne er kun omkring DKK 50.000 om året (primært udgifter til revisor og hosting af server), så det giver et årligt overskud på cirka DKK 400.000 med de nuværende kunder.

Tidsforbrug

Jeg bruger meget lidt tid på virksomheden, da det i store træk passer sig selv. Det sidste år har jeg brugt i gennemsnit 4-5 timer om måneden (og det er endda højt sat). Dette inkluderer drift, support, bogføring og arbejde i forbindelse med revision. Der er med andre ord tale om en lille pengemaskine.

Virksomheden

Virksomheden er oprettet som et anpartsselskab. Der er tale om en meget simpel konstruktion og der er ikke andre end mig selv tilknyttet virksomheden.

Hvorfor vil jeg sælge?

Min største udfordring er salgsarbejdet, som jeg absolut ikke brænder for. De eksisterende kunder kom til i løbet af de to første år. De to seneste år har jeg slet ikke gjort noget ved salgsarbejdet. Selv om systemet er nemt at sælge, er jeg ikke den rigtige til salgsarbejdet og får ikke prioriteret det.

Der er med andre ord potentiale til meget mere, men jeg må også erkende, at jeg ikke er den rigtige til at drive virksomheden videre herfra. Der skal en person til med mere forretningssans end jeg besidder.
Krav til køber

Virksomheden kan naturligvis drives videre med de nuværende kunder. Jeg vil dog formode, at en potentiel køber har intention om at udvide kundegrundlaget betragteligt. Derfor kræver det naturligvis sans for salg og forretningsudvikling.

Derudover kræver det adgang til tekniske kompetencer til henholdsvis drift og eventuel videreudvikling af systemet. Som tidligere nævnt er tidsforbruget til den løbende drift meget lille, og der er tale om et meget simpelt setup. Det vil dog være nødvendigt at have adgang til tekniske kompetencer på den ene eller anden måde. Derudover kan der naturligvis være tale om kompetencer i forbindelse med eventuel videreudvikling af systemet. Systemet bygger på ny Microsoft teknologi, så disse kompetencer er let tilgængelige på markedet.

Efter aftale står jeg naturligvis til rådighed i forbindelse med overdragelse og en efterfølgende overgangsperiode.

Pris

Der er ikke tale om en fast pris, da jeg håber at virksomheden kan sælges til et højere beløb. Prisen på de 900.000 er min nedre smertegrænse, da det er dette beløb jeg kan tjene i løbet af et par år med de nuværende kunder og en meget lille arbejdsindsats.

Henvendelse

Hvis du er interesseret i en dialog, så skriv til mig med lidt oplysninger om dig selv og et telefonnummer du kan træffes på.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1858

Sælger kontaktet:
33

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
22020

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
10-02-2015
Udbudspris 900.000 DKK