Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 20.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Billig-engros

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Sælger denne webshop som p.t. sælger Digitale Billeder.

Den er perfekt som en side forretning til dit arbejde.

Jeg har sat shoppen op til at forhandle digitale billeder, men der er uendelige muligheder for at tilføje andre produkter. Dette skyldes at shoppen ligger på et ekstremt godt domæne som passer på rigtig mange forskellige varegrupper, men alligevel giver et rigtig godt billede af hvad der sælges i shoppen.

Opdatering den 26/6 har vi opdateret layoutet rettet fejl, samt gjort det nemmere at finde billeder og siden har også fået et slideshow som vi har sat op på forsiden. Siden er mere strømlinet end den var før.

Til selve shoppen har vi en Facebook gruppe med 3400 medlemmer som også følger med.

Jeg har god erfaring med SEO og der er arbejdet en del med dette sådan at shoppen ligger godt i søgemaskinerne.

Vi har været e-mærket i over 1 år, men det er stoppet grundet salget af webshoppen.

Vi har kørt annoncering på krak i et år, men dette sluttet, den 26. Marts. Vi har også kørt kampagne på DBA 1 måned. Hvis man giver siden en opfriskning og promoverer shoppen, kan du/i på kort tid have en shop der generer et godt solidt beløb.

Shoppen er opsat og har fungeret siden 2012 og den kan overtages med de produkter vi har og kan overtages ret hurtigt.

Pt. er trafikken på shoppen faldet, da vi ikke har tid til driften, hvilket også er grunden til salget. Men da shoppen blev kørt ordentligt havde den 210 månedlige besøgende og solgte for ca. 1.600 om måneden i gennemsnit.

Det er vigtigt at sige det er en som kan mulighederne i denne her shop, den er blevet anset som et side projekt til noget andet og hvor vi nu er gået helt over i det andet, har vi ikke tiden til det mere. Men ved godt at besøg og månedlig salg ikke er vildt, men den har aldrig været sat op til at indtjene rigtig mange penge, da det var ved siden af et andet projekt. Men vi har afvist ordre i dette år, pga salg, men valgte af godkende ordre da den ikke er solgt endnu og vi har derfor godkendte så 3 ordre samlet salg på 2 uger over 8000 kr. Så der er mange muligheder og man kan let indtjene det man giver for denne her shop.

Prisen er til at forhandle, så kom med et bud!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5858

Sælger kontaktet:
19

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
21979

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
06-02-2015
Udbudspris 20.000 DKK