Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ambiance a Vindåkra udenfor Malmø

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Udlandet
Gem annonce

Som det fremgår af navnet, er atmosfæren fascinerende når du først finder herhen. Et stykke udenfor Malmø, tæt på Tygelsjø, finder du en ægte perle.

For at opnå en Michelin stjerne skal byen have en halv million indbyggere. Derfor er Malmø ikke aktuel. Men madmæssigt findes der restauranter, der ville kvalificere sig - herunder denne!

Restauranten er beliggende på Vindåkra Gård tæt på motorvejen, lige syd for Malmø. Restauranten og gården er en gammel hvid ”skånelänga”. For at bevare bygningens charme er de gamle detaljer blevet kælet for, og pladsen er en dejlig oase til både afslapning og fest. I to magiske uger i maj blomstrer det japanske kirsebærtræ med de pink blomster og bidrager yderligere til de smukke omgivelser.

Restauranten er åben aften, lukket mandag og tirsdag.

Om søndagen serverer man en meget kvalitativ og værdsat brunch, som gæster kommer langvejs fra for at opleve.

Her findes også et separat lokale til private fester, hvor man tit arrangerer bryllupper, og som også er velegnet til mindre konferencer. Her findes også en gårdhave og terrasse til udendørs servering.

Efterårsmånederne udgør den egentlige højsæson med mange firmaarrangementer, gås middage, vinsmagninger etc. Herefter følger selvfølgelig julemiddage som den store finale på regnskabsåret.

Køkkenet er meget velrenommeret med bl.a. høj placering på White Guide og andre restaurantguider. Det gastronomiske niveau er meget højt med øvrige tjenester, der ikke lader meget tilbage at ønske.

Ejeren, der har skabt og drevet forretningen med voksende succes, ønsker nu at starte nye projekter og føler, at det er tid til at overlade Vindåkra til en ny, kreativ efterfølger.

FAKTA:
Navn: Ambiance a Vindåkra
Adresse: Vindåkravägen 3
By: 218 75 Tygelsjö
Omsætning: 2.600.000
Areal: 250 kvm
Leje: 21 800 kr
Sidepladser: 60 + 80 + 40 ude

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2081

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
21919

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
28-01-2015
Udbudspris 1.400.000 DKK