Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køb en god, stabil og kendt webshop og vær klar til øjeblikkeligt salg.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Legetøjs-webshop med masser af de bedste kvalitetsmærker sælges, da shoppen trænger til friske kræfter. Shoppen har eksisteret siden 2007 og har kørt med overskud alle år.
Shoppen har en god fast kundekreds med over 7000 modtagere af nyhedsbrev. Der er ikke brugt megen tid på Facebook, Instagram, youtube, blog og andre sociale medier og der vil derfor være gode muligheder for hurtig omsætnings-forøgelse, med blot få tiltag. Alt er kørende og lige til at gå til.
Shoppen har en omsætning på over 2 mio. ex. moms. Vi har over det sidste år arbejdet målrettet med SEO og ligger nu side 1 på Google på de største af vores søgeord. Vi har ligeledes været igennem en opdatering og omstrukturering af vores Adwords kampagner.
Sælges for 100.000 + indkøbsværdien af lager på ca. 450.000 kr (vil variere). Prisen omfatter kørende shopsystem med indløsningsaftale, gavepapir, emballage, printer, logopapir, solide metalreoler osv.
Køb en god, stabil og kendt webshop og vær klar til øjeblikkeligt salg, i stedet for at starte fra bunden og skulle bruge masser af tid på linkbuilding og penge på dyr markedsføring for at opbygge kundekredsen.

Varelager på 450.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2166

Sælger kontaktet:
132

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
21804

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
15-01-2015
Udbudspris 100.000 DKK